Nie ma sieci idealnej!
pakierhakierxd pisze:Wg mnie era jest kiepska nie modernizują sieci zbytnio,minuty często nie są do wszystkich operatorów,drogi net 100 mb -10zł/12zł
Era mimo, jak piszesz, braku modernizacji swojej infrastruktury, sygnał ma co najmniej równy i nie mam problemów, żeby się zawsze dodzwonić.
Play mimo, że korzysta z nadajników Plusa, który ponoć w kategorii sygnału jest "the best" w Polsce, ciągle ma problemy. I to te podstawowe, czyli dodzwonić się nie można, a jak już się dodzwonię, to jakość dźwięku niska.
Dla mnie wybór jest prosty.
Minuty w erze są do wszystkich sieci wliczone w pakiet abonamentowy dla przedłużających umowy.
Dla nowych klientów jest opcja podwojenia pakietu minut, a ten obejmuje również Play, CP i inne "drogie". Oferta oczywiście od 02.04 br, wcześniej nie było minut do Play dla nowych.
pakierhakierxd pisze:Wg mnie play jest super jeśli ktoś ma dobry zasięg playa lub plusa lub 2 Plus ma podobno największy zasięg
Tylko, że nawet Ci, którzy mieszkają w wielkich aglomeracjach, czasem z nich wyjeżdżają i wtedy "dopada ich rzeczywista jakość sieci Play".