Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Hmm, to chyba miałeś szczęście, bo u nas znowu w salonie dostaliśmy zupełnie inna propozycję niż na www i przez telefon.porkshire pisze:Dzwoniąc do nich parę dni temu, nie wiem czy trafiłem na tą samą konsultantkę, ale dostałem taką samą odpowiedz. Zresztą w salonie tak samo.
Ok 10 dzwoniłem 2x na *400, ok 11 byłem w salonie. Wątpię, aby ceny się zmieniały co godzinę, tym bardziej, że wieczorem na www nadal były identyczne...KKI_ pisze:Zależy w jakich odstępach czasowych sprawdzałeś, teraz ceny co 2 dni się potrafią zmieniać. Dlatego uwielbiam klientów z pod znaku "oferta mi sie podoba ale zadzwoni pan za kilka dni bo muszę pomyśleć ". I często jest tak że oczywiście pan dzwoni, ale cena telefonu już jest stówkę czy dwie wyższa jak np było w przypadku 6303, Avilli w niższych abo, C5 i kilku innych modeli
Nie masz mozliwosci migracji na oferte dopasowaną gdyż jest to jedna z promocji jesli chodzi o plany taryfowe Optymalne, a jak wiadomo, z promocji można skorzystać w momencie przedłużenia umowy bądź zakupu nowego numeru.mela49 pisze:PYTANIE DO KONSULTANTA ORANGE: jestem w połowie trwania umowy dla firm. Właśnie minęło mi 12 miesięcy, czy istnieje możliwość migracji na nowy abonament Dopasowany???
Na infolinii twierdzą co innego:/OrangeDlaFirm pisze: Jarku, oferta dopasowana jest również dostępna dla klientów przedłużających umowę.
A czy ten "tysięczny" rachunek dotyczy kilku numerów czy jednego.lolz pisze:Witam.
Dzisiaj zadzwonił do mnie konsultant z ofertą przedłużenia umowy. Niestety warunki, które zaproponował są conajmniej śmieszne. Dokładnie to samo co jest na stronie internetowej. Obecnie mam abonament za 75 zł, a od jakiegoś czasu rachunki płace po kilka tysięcy![]()
Czy ktoś może sprawdzić jakie można ,,wycisnąć,, najlepsze warunki?
Nie wiemczy dobrze zrozumiałem (jeśli źle to wyprowadź mnie z błędukamil1221 pisze:
A czy ten "tysięczny" rachunek dotyczy kilku numerów czy jednego.
Jeśli jest to suma kilku numerów = odpowiedz sobie wtedy sam, dlaczego.