• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #45510  autor: ziomel
 16 sty 2006, 22:52
witam...tym razem cghcialbym sie dowiedziec na jakiego tela mozna wymienic sagema myx5-2...mojej mamie przestal sie podobac a chcialaby jakiegos z klapka o podobnych funkcjach i tak zeby nie doplacac ew. jakas skromna sumke...z gory dzieki za pomoc

#45549  autor: Frasio
 17 sty 2006, 06:59
SE Z500
Funkcje

Samsung E700
Nie słyszałem o nim przychylnych opinii. ;)
Jest w MM za 499 zł.
Funkcje

Samsung V200
Funkcje
Tylko javy nie ma.

Motorola V500
Funkcje

Ja bym się zastanawiał nad motką i SE>
SE jest nowszy, ale neznany, bo nie był u nas rozpowszechniony.
Moto za to jest starsza.

Różnią się praktycznie tylko tym, że SE ma IRDĘ, a moto BT.
Ja bym wziął mimo to SE. ;)

Obrazek

#45595  autor: Slodziak
 17 sty 2006, 13:06
z klapka dal kobiety to jaka motorolka:) popatrz na allegro

Jest jedna rzecz dla której warto życ - SYMBIAN i nie zmienie sie nic!!

#45607  autor: Vin
 17 sty 2006, 13:34
XELIBRI 6 :lol:
Mota V300
Mota V500

#45614  autor: eone
 17 sty 2006, 13:46
motka v300/v500, jak nie przeszkadza Twojej mamie brak irdy to to bedzie imho najlepsze rozwiazanie :) ladny wyswietlacz, aparat vga, pamieci cos kolo 5mb...: )

Nokia - Connecting People :-)

#45632  autor: ziomel
 17 sty 2006, 14:21
spodobal jej sie z500 ale jest on amerykanski i koles mowil ze nie zawsze bedzie dzialal:/

[ Dodano: 2006-01-17 14:21 ]
spodobal jej sie z500 ale jest on amerykanski i koles mowil ze nie zawsze bedzie dzialal:/...a motki powiedziala ze jest jakos uprzedzona

#45633  autor: tomekk
 17 sty 2006, 14:27
Mysle ze samsung e700 powinien sie jej spodobac.
I nawet jest niedrogi.

#45638  autor: ziomel
 17 sty 2006, 14:39
niby tak tylko moja mama nie chce zbytnio doplacac do wymiany

#45660  autor: Vin
 17 sty 2006, 15:50
E700 nie bierz :!:
Odradzam stanowczo :!: