• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 44 z 182
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 182

#455761  autor: matig89
 26 sty 2011, 21:23
yonass pisze:Witam wczoraj podpisałem przedłużenie umowy Firmowa 75 z telefonem a dostałem przez pierwsze 13m-cy 50% rabatu a przez kolejne 11m-cy 20% dla mnie luxus:)
dostales oferte biznes max dostepna tylko u doradcow biznesowych (jakby co wiecej info na pw)
dumel pisze:dzis pytalem w salonie play po raz kolejny. i to samo mi powiedzieli, ale dowiedzialem sie rowniez, ze na dniach bede juz mial dostepne longplay 69 za 59zl miesiecznie;p
to wszystko dlatego ze jest jeszcze za duzo czasu do konca :) oferte przedluzeniowa mozesz otrzymac juz 12 m-cy po podpisaniu umowy z telefonem... jednak jest to wtedy tzw oferta limitowana... liczba minut jest taka jak w kazdej innej promocji ale nie ma znizek na abonament
waw22 pisze:Wiecie co.. skończyła mi się umowa w PLAYu.. miałem ofertę bez tel na 12miesięcy FIRMOWĄ. Abonament 25zł (50zł po upuście 50%). Lada dzień będą do mnie dzwonić, bo wysłałem pismo do komornik o przejściu na karte więc zacząłem przeglądać ich ofertę w internecie.. okazało się że, PLAY ma lepszą ofertę dla nowych niż dla przedłużających.. dla nowych dodają jeszcze pakiet na internet, ale dla przedłużających nie dają nic.. to chore, żeby opłacało się bardziej rozwiązać umowę i podpisać na nowo.. do tego nowi mogą wybrać sobie jeszcze niższy abonament za 12,50zł (upust z 25zł) a przedłużający nie mają takiej opcji.. nie uważacie, że to chore????
w tym wypadku rowniez rozwiazaniem jest kontakt z doradca :) nie dosc ze masz dostepne wszystkie taryfy to jeszcze dodatkowo dostaniesz dodatkowe minuty do wszystkich sieci:) szczegoly rowniez na pw :)

Doradca Biznesowy Play
poszukujesz oferty dla siebie, zglos sie: http://doradcaplay.xgsm.pl
zapraszam tez na strone: www.doradcabiznesowyplay.dl.pl

#456000  autor: ku2yn
 27 sty 2011, 21:19
Siema wszystkim.
Mam prośbę. Chciałbym prosić o pomoc w doborze telefonu. Mogę przedłużyć umowę w Play 69, a chciałbym do tego telefon najlepszy w tej ofercie. Przydałby mi się taki z wifi, gps i fajnie jakby miał klawiaturę QWERTY. Wstępnie się zorientowałem, że tel z takimi opcjami będzie mnie kosztował dopłatę, a wolałbym za 1zł. Pomóżcie, bo może jakiś ciekawy przeoczyłem. Jestem skłonny darować sobie QWERTY kosztem braku dopłaty do phona.

edit;

na tę chwilę wydaje mi się, że Samsung I5510 Galaxy jest najlepszy. Poprawcie mnie jeżeli się mylę...

#456141  autor: TomekO
 28 sty 2011, 15:20
matig89 pisze:to wszystko dlatego ze jest jeszcze za duzo czasu do konca oferte przedluzeniowa mozesz otrzymac juz 12 m-cy po podpisaniu umowy z telefonem... jednak jest to wtedy tzw oferta limitowana... liczba minut jest taka jak w kazdej innej promocji ale nie ma znizek na abonament
Chodzi o replaye limitowane A,B i C ? 12 miesięcy wcześniej można podpisać tylko te replaye limitowane ? Nie można na warunkach innych replayów ? O ile wcześniej można przedłużyć umowę to decydują jakieś wewnętrzne regulaminy czy zalecenia ?

#456696  autor: matig89
 31 sty 2011, 09:12
TomekO pisze: Chodzi o replaye limitowane A,B i C ? 12 miesięcy wcześniej można podpisać tylko te replaye limitowane ? Nie można na warunkach innych replayów ? O ile wcześniej można przedłużyć umowę to decydują jakieś wewnętrzne regulaminy czy zalecenia ?
tak dokladnie o te replaye chodzi :) jesli chodzi o przedluzenie na normalnych warunkach zwykle bez telefonu mozna przedluzyc 4 faktury przed koncem, z telefonem 3 faktury przed koncem... ale czasem jest od tego odstepstwo +- jedna faktura :)

Doradca Biznesowy Play

#457234  autor: Loka
 02 lut 2011, 17:22
matig89,
Witam Pana

Mam pytanie odnośnie przedłużenie umowy Firmowa 75 z telefonem, mianowicie nie znam się na zasadach panujących w sieci Play ;-) , kolega chce przedłużyć umowę z nimi i wybrać Firmowa 75 w jaki sposób trzeba z nimi rozmawiać aby otrzymać jakieś rabaty (oczywiście czy jest taka możliwość)? co można uzyskać? z tego co przeczytałem ze wcześniejszych postów to jest mało informacji na temat ofert firmowych. np Pan Yonass napisał "Witam wczoraj podpisałem przedłużenie umowy Firmowa 75 z telefonem a dostałem przez pierwsze 13m-cy 50% rabatu a przez kolejne 11m-cy 20% dla mnie luxus:)"
W jaki sposób można otrzymać takie warunki?
Czy w Play funkcjonuje komórka która zajmuje się d/s utrzymania klientów tak jak jest to w sieci Era? gdzie dzwoniąc na numer do konsultanta prosimy jego o przełączenia do tego działu a może w jakiś inny sposób?
Czy ceny telefonów ze strony internetowej są nie do ruszenia?
Serdecznie dziękuję za pomoc i poradę.

Pozdrawiam

#457554  autor: matig89
 03 lut 2011, 18:38
Loka pisze:matig89,
Witam Pana

Mam pytanie odnośnie przedłużenie umowy Firmowa 75 z telefonem, mianowicie nie znam się na zasadach panujących w sieci Play ;-) , kolega chce przedłużyć umowę z nimi i wybrać Firmowa 75 w jaki sposób trzeba z nimi rozmawiać aby otrzymać jakieś rabaty (oczywiście czy jest taka możliwość)? co można uzyskać? z tego co przeczytałem ze wcześniejszych postów to jest mało informacji na temat ofert firmowych. np Pan Yonass napisał "Witam wczoraj podpisałem przedłużenie umowy Firmowa 75 z telefonem a dostałem przez pierwsze 13m-cy 50% rabatu a przez kolejne 11m-cy 20% dla mnie luxus:)"
W jaki sposób można otrzymać takie warunki?
Czy w Play funkcjonuje komórka która zajmuje się d/s utrzymania klientów tak jak jest to w sieci Era? gdzie dzwoniąc na numer do konsultanta prosimy jego o przełączenia do tego działu a może w jakiś inny sposób?
Czy ceny telefonów ze strony internetowej są nie do ruszenia?
Serdecznie dziękuję za pomoc i poradę.

Pozdrawiam
prosze o numer telefonu na pw to zadzwonie w sprawie przedluzenia. ew. wyslalem numer i maila do siebie. prosze o jakis kontakt to ustalimy szczegoly.

Doradca Biznesowy Play

#457580  autor: Myroon
 03 lut 2011, 20:24
Witam,

Jestem zainteresowany przejściem z Orange do Play na Firme. Tylko sprawa jest trochę skomplikowana bo mam do przeniesienia:
-1 numer którego umowa kończy się 20lutego w orange
-1 numer którego umowa kończy się około 20kwietnia w orange
-1 numer którego umowa kończy się około 30kwietnia roku 2012(ile by mnie kosztowało zerwanie umowy teraz i czy warto w ogóle?)

+ do tego chcę jeszcze 1całkiem nowy numer.

Dodam jeszcze, że mam już 1numer w play na firme.

Prosił bym jakiegoś przedstawiciela o kontakt na pw, wówczas podam meila i tam właśnie prosiłbym o pomoc w rozegraniu całej tej operacji żeby wyszła jak najkorzystniej na mnie. Na meilu tez opisałbym co i jak ja widzę, a ogarnięty doradca proszony by był o złożenie jakieś dobrej oferty.

Pozdrawiam, Czekam na kontakt. :D

Zaczęło się kiedyś dawno temu od ^^ : Nokia 3310 ---> Samsung D600e ---> Nokia 6300 ---> Nokia N81 ---> Samsung GalaxyS ---> HTC Wildfire ---> Samsung GalaxyS II
 #458215  autor: fidel29
 06 lut 2011, 20:27
Witam,
W marcu kończy mi się umowa(replay 29) gdzie miałem 50% na abonament przez 12 miesięcy---była to oferta przedłużeniowa bez telefonu.Wypowiedziałem umowę chcąc przejść na play fresha.Po wypowiedzeniu umowy miałem dwa telefony od konsultantów proponujących przedłużenie umowy ale że nie byłem zainteresowany średnio słuchałem co mają do zaproponowania.
Pytanie: może ktoś wie w jakiej cenie jestem w stanie otrzymać telefon HTC HD2 w ofercie longplay internet?
Znam ceny tego telefonu ale tylko dla nowych klientów czyli:
LPI29-1399zł
LPI49-1149zł
LPI69-499zł
Może ktoś się orientuje co mogę ugrać przedłużając umowę bo przyznam, że szkoda jest mi płacić np.1149zł i wiązać się na dwa lata gdzie ten telefon tyle samo kosztuje na allegro.
Może zatem warto kupić sam telefon na allegro a abonament +internet przedłużyć w ofercie bez telefonu.Może ktoś pomoże i podpowie?Pozdrawiam,M

#458225  autor: Rami
 06 lut 2011, 20:49
matig89 pisze:
yonass pisze:Witam wczoraj podpisałem przedłużenie umowy Firmowa 75 z telefonem a dostałem przez pierwsze 13m-cy 50% rabatu a przez kolejne 11m-cy 20% dla mnie luxus:)
dostales oferte biznes max dostepna tylko u doradcow biznesowych (jakby co wiecej info na pw)
Nie tylko dla doradców. Dostępna również w Grupie Utrzymaniowej dla klienta po rezygnacji ;)

Specjalista ds. Obsługi Klienta

Obrazek
Obrazek

#458376  autor: Myroon
 07 lut 2011, 15:07
Witam,

Jestem zainteresowany przejściem z Orange do Play na Firme. Tylko sprawa jest trochę skomplikowana bo mam do przeniesienia:
-1 numer którego umowa kończy się 20lutego w orange
-1 numer którego umowa kończy się około 20kwietnia w orange
-1 numer którego umowa kończy się około 30kwietnia roku 2012(ile by mnie kosztowało zerwanie umowy teraz i czy warto w ogóle?)

+ do tego chcę jeszcze 1całkiem nowy numer.

Dodam jeszcze, że mam już 1numer w play na firme.

Prosił bym jakiegoś przedstawiciela o kontakt na pw, wówczas podam meila i tam właśnie prosiłbym o pomoc w rozegraniu całej tej operacji żeby wyszła jak najkorzystniej na mnie. Na meilu tez opisałbym co i jak ja widzę, a ogarnięty doradca proszony by był o złożenie jakieś dobrej oferty.

Pozdrawiam, Czekam na kontakt. :D

Podbijam, zgłosił się jakiś doradca niestety nie odpisał. Zależy mi na czasie :)

Zaczęło się kiedyś dawno temu od ^^ : Nokia 3310 ---> Samsung D600e ---> Nokia 6300 ---> Nokia N81 ---> Samsung GalaxyS ---> HTC Wildfire ---> Samsung GalaxyS II

#458707  autor: smpa
 09 lut 2011, 10:20
Witam, mam małe pytanie. Wczoraj zadzwonił do mnie przedstawiciel firmy Play z ofertą. Nie wiem czy Play posiada oferty dla indywidualnych klientów, ale zaproponował mi bardzo przystępną cene galaxy S oraz xperi play w abonamencie bodjaże 59 lub 69zł. Koszt 1zł.
Patrzyłem na stronkę ceny są całkowicie inne. Czy to możliwe czy po prostu był zaspany?

#458718  autor: bora1410
 09 lut 2011, 11:38
pewno nie chodzilo mu o Galaxy S, ale o Galaxy 551 lub i5800.

#458720  autor: smpa
 09 lut 2011, 11:51
Ewidentnie powtarzałem 3 razy czy chodzi o S

#458722  autor: bora1410
 09 lut 2011, 12:03
Powiem Ci tylko że to nie jest zwyczajnie możliwe, taka cena za ten telefon. Wiadomo kto pracuje w Play w BOKu, więc takie pomyłki to standard.

#458730  autor: smpa
 09 lut 2011, 12:55
Tak też się spodziewałem. No nic ma dzwonić w przyszłym tyg. zobaczymy. Jak ktoś coś wie dawać znać :-)

#459351  autor: ppp1ppp
 12 lut 2011, 16:44
po jakim czasie jest dostępna oferta przedłużeniowa przy umowie 12 miesięcznej bez fona?

#459385  autor: waeren
 12 lut 2011, 20:01
Ja miałem jakieś 2 m-ce przed..............

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)

#459507  autor: ppp1ppp
 13 lut 2011, 18:20
można jakoś na www sprawdzić czy oferta jest dostępna?

#459582  autor: waeren
 14 lut 2011, 07:41
Chyba niestety nie ma takiej możliwości, już kilka razy szukałem i nie widać tego...........

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)
  • Strona 44 z 182
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 182
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44