Nic nowego, w moim przypadku jest podobnie, chciałem zwiększyć abonament przy przedłużeniu, ofertę na telefon dostaję droższa o 100zł co na stronie + dodatkowo 50 minut, bez żartów.kloda pisze: WTF?! Klienta z kilkuletnim stażem traktuje się gorzej od tego który właśnie do sieci przyszedł? Dla mnie to zupełnie nie pojęte.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
stg pisze:Przepraszam, że tak o to męczę, ale czy DEFY jest już dostępna? W e-sklepie mają już na magazynie tyle, że jeszcze nie mogę przedłużyć przez internet.
jaki jest powód ze nie możesz przedłużyć w nec ie, jeśli ci nie doszedł czas do terminu gdzie właczaja taką możliwość nie możesz wziąść w opcji przedłużeniowej, w e-sklepie jest najwcześniej możliwośćprzedłużeniowa w orange
banderassso
jest tutaj jakis doradca orange?
biznesowy lub indywidualny (najlepiej jeden i drugi:) ) jesli tak prosilbym o kontakt na pw...

Doradca Biznesowy Play
poszukujesz oferty dla siebie, zglos sie: http://doradcaplay.xgsm.pl
zapraszam tez na strone: www.doradcabiznesowyplay.dl.pl
poszukujesz oferty dla siebie, zglos sie: http://doradcaplay.xgsm.pl
zapraszam tez na strone: www.doradcabiznesowyplay.dl.pl
Witam,
Chciałbym przedłużyć umowę na kolejne 2 lata,jestem w orange od 10 lat.
Rachunki dosyć duże od 250zł i schodziło tak do 145zł
Obecnie płacę rachunki po 145zł, abonament 100zł +45 za usługi
Teraz chciałbym przejść na abonament Delfin 99zł
Oferta która mi przedstawiono:
Samsung Galaxy S 49zł lub HTC Desire HD za 549zł
* dodatkowe 6000 minut z 5 wybranymi numerami w Orange lub stacjonarnymi co miesiąc przez całą umowę
* Nielimitowane rozmowy ze wszystkimi w Orange między 18:00 a 8:00 i cały weekend przez 12 miesięcy za 0 zł
* 40% więcej minut w abonamencie na połączenia do wszystkich sieci przez 24 miesiące
Moje pytanie "chyba standardowe na tym forum" co mogę jeszcze wydębić od orange
?
Interesowały by mnie jakieś darmowe mb na surfowanie w necie.
Z góry dzięki za pomoc.
PS.
Chciałbym jeszcze zapytać czy ktoś tu mógłby mi powiedzieć:
* Czy Samsung Galaxy S PRO będzie dostępny w ORANGE
* Czy telefony i oferta "drugi telefon za jedyne 1 zł" jest sztywna tzn.
(przedłużam umowę z GALAXY S i biorę telefon za 1zł do tego)??
* Do kiedy będzie obecna oferta promocyjna w ORANGE
(czy lepiej poczekać na np.:"świeta" ??)
Chciałbym przedłużyć umowę na kolejne 2 lata,jestem w orange od 10 lat.
Rachunki dosyć duże od 250zł i schodziło tak do 145zł
Obecnie płacę rachunki po 145zł, abonament 100zł +45 za usługi
Teraz chciałbym przejść na abonament Delfin 99zł
Oferta która mi przedstawiono:
Samsung Galaxy S 49zł lub HTC Desire HD za 549zł
* dodatkowe 6000 minut z 5 wybranymi numerami w Orange lub stacjonarnymi co miesiąc przez całą umowę
* Nielimitowane rozmowy ze wszystkimi w Orange między 18:00 a 8:00 i cały weekend przez 12 miesięcy za 0 zł
* 40% więcej minut w abonamencie na połączenia do wszystkich sieci przez 24 miesiące
Moje pytanie "chyba standardowe na tym forum" co mogę jeszcze wydębić od orange

Interesowały by mnie jakieś darmowe mb na surfowanie w necie.
Z góry dzięki za pomoc.
PS.
Chciałbym jeszcze zapytać czy ktoś tu mógłby mi powiedzieć:
* Czy Samsung Galaxy S PRO będzie dostępny w ORANGE
* Czy telefony i oferta "drugi telefon za jedyne 1 zł" jest sztywna tzn.
(przedłużam umowę z GALAXY S i biorę telefon za 1zł do tego)??
* Do kiedy będzie obecna oferta promocyjna w ORANGE
(czy lepiej poczekać na np.:"świeta" ??)
mam pytanko:
chce wziąć sobie kolejny telefon na firmę.
Myślałam o Nokii N8.
Na stronie www operatora sprawdziłam że jest ona dostępna za 1PLN m.in w planie optymalnym 900. W abonamnecie za 195 zł mam spory pakiet minut do wszystkich sieci, 2G na net. Zastanawiam się tylko, czy z tym właśnie telefonem jest to obecnie konkurencyjna oferta na rynku?
Orientuje się ktoś bardziej w tym temacie?
chce wziąć sobie kolejny telefon na firmę.
Myślałam o Nokii N8.
Na stronie www operatora sprawdziłam że jest ona dostępna za 1PLN m.in w planie optymalnym 900. W abonamnecie za 195 zł mam spory pakiet minut do wszystkich sieci, 2G na net. Zastanawiam się tylko, czy z tym właśnie telefonem jest to obecnie konkurencyjna oferta na rynku?
Orientuje się ktoś bardziej w tym temacie?
@Da_Wujek
Ciężko będzie o niższe ceny telefonów - bo te są drogie. Podobnie jest z usługami - jeżeli już będzie coś możliwe to z rabatem na jakiś okres czasu 25, 50, 75% za usługę. Reszta to standard i tak b.dobry. Pamiętaj że te darmowe rozmowy do Orange są po abonamencie.
Ciężko będzie o niższe ceny telefonów - bo te są drogie. Podobnie jest z usługami - jeżeli już będzie coś możliwe to z rabatem na jakiś okres czasu 25, 50, 75% za usługę. Reszta to standard i tak b.dobry. Pamiętaj że te darmowe rozmowy do Orange są po abonamencie.
@kamil1221 - E tam bardzo dobra. to jest zwykła oferta jaką dostanie nawet nowy klient w standardzie. Co tam jest wyjątkowego?
@Da_Wujek - dzwoń na *400 i pytaj o ofertę - zdecydowanie można fajniejsze warunki wynegocjować. JA w abo 59zł dostałem sporo dodatkowych minut do wszystkich sieci i dodatkowy transfer danych. Bez walczenia, kombinacji i wymuszania. No i bez tych beznadziejnych czasowych pakietów "tylko do orange" i "po wykorzystaniu abonamentu"
Na dobrą sprawę oferta wyszła nawet całkiem konkurencyjnie w stosunku do play (aż się zdziwiłem)
@Da_Wujek - dzwoń na *400 i pytaj o ofertę - zdecydowanie można fajniejsze warunki wynegocjować. JA w abo 59zł dostałem sporo dodatkowych minut do wszystkich sieci i dodatkowy transfer danych. Bez walczenia, kombinacji i wymuszania. No i bez tych beznadziejnych czasowych pakietów "tylko do orange" i "po wykorzystaniu abonamentu"
Na dobrą sprawę oferta wyszła nawet całkiem konkurencyjnie w stosunku do play (aż się zdziwiłem)
Możesz jakieś szczegóły podać?hammurabi pisze:... oferta wyszła nawet całkiem konkurencyjnie w stosunku do play (aż się zdziwiłem)
Ja co prawda w erze jestem, ale lubię mieć rozeznanie w ofercie konkurencji.
Niebawem szykuje mi się przedłużenie umowy i przykładowo za 57 PLN dostaję 325 minut do wszystkich sieci (łącznie ze stacjonarkami w UE) + jakieś "drobiazgi".
Jest to oferta szyta idealnie pod moje potrzeby.
Ile musiałbym płacić w Orange, żeby mieć taki sam pakiet podstawowych minut?
Dzwoniłem na *400 jedyne co mi zaproponowali dodatkowego to pakiet 100mb na 12 miesięcy za 0zł
+
lub
100mb na 24 miesięcy za 0zł ale bez tych rozmów
nic więcej się nie dało z tego co mi pan konsultant powiedział ;(
+
lub
100mb na 24 miesięcy za 0zł ale bez tych rozmów
nic więcej się nie dało z tego co mi pan konsultant powiedział ;(
@ haniorr
generalnie szukam jakieś w miarę dobrego telefonu biznesowego.
Zależy mi żeby był dotykowy, wyświetlacz 3,5 lub więcej i robił zdjęcia, filmiki w jakości HD.
Dlatego też, na początku pomyślałam od razu o tej Nokii N8.
W grę wchodzą oczywiście telefony dostępne w ofercie firmowej Orange.
generalnie szukam jakieś w miarę dobrego telefonu biznesowego.
Zależy mi żeby był dotykowy, wyświetlacz 3,5 lub więcej i robił zdjęcia, filmiki w jakości HD.
Dlatego też, na początku pomyślałam od razu o tej Nokii N8.
W grę wchodzą oczywiście telefony dostępne w ofercie firmowej Orange.
Witam,
mam następujący problem (a w zasadzie to koleżanka)
Przedłużyła ona umowę poprzez konsultanta telefonicznego, który natarczywie do niej dzwonił (jak sie potem okazało firma mConnect z Krakowa). Telefon przyjechał po około 18 dniach!! I jak się okazało był bez folii, wyglądał na używany i zapisy w umowie różniły się od tego co obiecywał owy konsultant.
Postanowiła odesłać telefon i umowę, i teraz zaś może przedłużyć umowę. Ale na stronie orange ma tylko do wyboru umowę z abonamentem, nie może wybrać mixa. Czym to jest spowodowane i czy można to jakoś odblokować?
Z góry dzięki za odpowiedź.
mam następujący problem (a w zasadzie to koleżanka)
Przedłużyła ona umowę poprzez konsultanta telefonicznego, który natarczywie do niej dzwonił (jak sie potem okazało firma mConnect z Krakowa). Telefon przyjechał po około 18 dniach!! I jak się okazało był bez folii, wyglądał na używany i zapisy w umowie różniły się od tego co obiecywał owy konsultant.
Postanowiła odesłać telefon i umowę, i teraz zaś może przedłużyć umowę. Ale na stronie orange ma tylko do wyboru umowę z abonamentem, nie może wybrać mixa. Czym to jest spowodowane i czy można to jakoś odblokować?
Z góry dzięki za odpowiedź.