Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Jeżeli jest to zwykłe przedłużanie, to oczywiście że można. W nowych planach najmniejszą kwotą jest 29zł. W przypadku Nowego Twojego Mixa, Twojego Planu, Nowego Twojego Planu itd jest to 25zł. Jeżeli natomiast numer jest uprawniany warunkowo, można przejść tylko wyżej, czyli np. z 55 na 59zł.jacek84 pisze:Drodzy konsultanci, powiedzcie mi rzecz taką: Czy jest możliwa obniżka kwoty abonamentu przy przedłużeniu umowy abonenta który nie generuje zysku, tzn nie przekracza kwoty abonamentu? Jeśli tak to ile to jest max i czy zależy to też od wysokości abonamentu?
Dla klientów indywidualnych nie ma.jacek84 pisze:ubuntulnx napisał/a:
jacek84 napisał/a:
Prawdę mówiąc to źle się wyraziłem bo chodziło mi o rabat No ale mój błąd
Tak, rabat na telefon (o ile o taki pytasz) jest możliwy w takim przypadku.
A, rabat na abonament?
To nieciekawe, bo w nowych planach nie ma.Mixiorek pisze:ubuntulnx napisał/a:
Dla klientów indywidualnych nie ma.
To ciekawe gdyż niedawno przedłużyłem umowę na jednej z aktywacji z rabatem 25% na pół roku. Dotyczy orange abonament 35 umowa na 12 miesięcy bez telefonu.
Generalnie kto to tu przeniósł? Myślałem, że od takich dyskusji jest ten dział .szined pisze:Witam,
przedłużam umowę z Orangę i zależy mi na wyborze telefonu,a precyzyjniej smartphonu . Bardzo dużo piszę, dlatego chciałabym, by telefon miał wygodną klawiaturę, wi-fi, w miare dobry aparat, i przyzwoity wyswietlacz oraz bym nie musiala go ladowac co 5 min
Waham sie miedzy Samsungiem 723 Wave a LG Mini, bede wdzieczna za podpowiedz, ktory z tych telefonow jest godny polecenia. Aha, i oczywiscie wolalabym sie zmiescic w kwocie do 300 zl
Pozdrawiam
Optymalny iphone z internetem 450.DoradcaP pisze:W optymalnym 900 z internetem na 30 miesiecy dostaniesz go za 181 zł z tego co sie orientuje.
Przedstawione Ci oferte optymalny z internetem? Czy optymalny iphone z internetem? Bo przy tym drugim iphone jest tańszy. Rozmowa z konsultantem czy w salonie?