Trochę mnie nie było, a wasza aktywność jak zwykle mnie nie zaskoczyła

. Ok, więc trochę poodpowiadam na wasze pytania

.
jojo pisze:PS, tak zdaję sobie sprawę z tego, że zdaje się temat był już chyba kiedyś poruszany, jednak nie zaszkodzi przypomnieć, a nuż coś się przez ten czas zmieniło...
Wszystko to wiąże się z pewnymi rozwiązaniami technicznymi dla systemu już istniejącego. Trudno mi powiedzieć, czy będzie to mozliwe, ale ok, przekazałem.
qper pisze:proszę o konkretne info
To prawda. Zmiana hasła tylko w BOK lub w Salonie.
ukefake pisze:P4Y - chyba zaszło nieporozumienie po twojej stronie;
Prosiłeś o informacje dotyczące Ceny, więc ci je udzieliłem. Nie widzę dalszego problemu związanego ze sprawą. Co do strony, chciałem Ci tylko przedstawić szerszy schemat działania i ceny za usługę. To wszystko, co mogę Ci przedstawić.
lwiczek pisze:Ja wiem, że jest to wersja testowa ale... tam sa tez sms wyslane do mnie nad ktorymi za bardzo kontroli nie mam...
Sprawę przekazałem priorytetowo do odpowiednich osób.
zuziazla pisze:a mam takie pytanie, mam pakiet 1000sms do wszystkich i jak mogę sprawdzić ile mi tych sms zostało?
Karlos20 pisze:To proste: wpisz kod: *109# (zadzwoń)
Potwierdzam
Matipce90 pisze:fajnie można w końcu na was ponarzekać wasi pracownicy nie wiedza nic o ofertach itp proszę to zmienić w jastrzębiu zdroju !
Napisz oficjalną skargę, podając konkretne dane osobowe pracowników. Wtedy będziemy mogli coś zrobić.
tomek0701 pisze:A ja mam pytanie do Play4You2
Przypomnij mi sie na pw z ta kwestia ok? Dzieki.
pawelpp pisze:By the way myślę, że coś jest nie tak z OK skoro zgłoszenia z 5 stycznia nadal nie są w stanie "rozpatrywane".
Jak już wielokrotnie Ci tłumaczyłem, na zgłoszenia "zwykłe" nie mamy określonego czasu na ich rozpatrzenie, choć staramy się robic to jak najszybciej. Na rozptrzenie reklamacji mamy maksymalnie 30 dni.
pawelpp pisze:Tu się z tobą nie zgadzam
Masz do tego prawo.
pawelpp pisze:O ile się nie mylę, to jeżeli mam e-fakturę to korekty też powinny być wystawiane elektronicznie.
W tym przypadku korekta zostanie Ci wysłana w formie papierowej, na adres korespondencyjny. Co do pozostałych kwestii, cóż, są widoczne na Twoim koncie (jeszcze dzisiaj sprawdzałem).
pawelpp pisze:Czyli np. unieważnienie zobowiązań operatora może nie wymagać formy pisemnej?
Szczegóły dotyczące tej kwestii (i bie tylko) otrzymasz w odpowiedzi na twoją reklamację, która będzie wkrótce zamknięta.
Andrzej24 pisze:Proszę mi wyjaśnić czy faktycznie należą mi się 3 bonusy.
Jeżeli spełniłeś warunki określone w Regulamiinie, to tak. Jak było coś nie tak z naszej strony, zrób zgłoszenie.
qper pisze:Jakiś czas temu zadałem kilka pytań technicznych dot. play24 oraz *111# - czy udało Ci się uzyskać jakieś informacje?
Póki co, nic nie mam. Przypomnę się w mailu. Chodziło o nadajniki tak? Wiesz co, napisz mi dla przypomnienia w pw, o co dokładnie się pytałeś. Przepraszam, ale natłok spraw czasami powoduje, że trochę moje odpowiedzi mogą sie opóźnić.
pawelpp pisze:Powiedział mi że Play ma prawo nie aktywować usług a ja mm obowiązek sprawdzić czy zostały aktywowane. WTF?!
Znam doskonale tą sprawę, bo ją weryfikowałem. Otóż chyba jednak inaczej to wyglądało, niz opisujesz. Owszem, rozmawiałeś z konsultantem, ale absolutnie nie powiedział Ci czegoś takiego. Nie mogę wymienić szeczegółów rozmowy (z wiadomego powodu), ale odsłuch jej potwierdza, że konsultant udzielił Ci prawidłowych informacji.
pawelpp pisze:Wyjaśniło się w końcu o co chodzi z Playnet - strona główna gratis?
Jest gratis, ale wystarczy, że przejdziesz gdziekolwiek (nawet na tej stronie) i zostanie już pobrana za to opłata. Gratis jest samo wejście i nic poza tym.
m.kaczkowski pisze:Proszę o wypowiedzenie się na ten temat, w celu podania danych proszę okontakt na PW.
Podaj mi prosze numer zgłoszenia, które utworzyłeś.
qper pisze:Play4you - pomocy!!!
Jeżeli zrobiłeś zgłoszenie, poczekaj proszę na jego rozwiązanie.
tomasz85 pisze:a mnie p4 zastanawia
Opisz mi proszę sprawę na pw. Być może uda mi sie Ci pomóc. Samo rozwiązanie Umowy nie oznacza, że juz nic się z tym nie da zrobić.
Claudec pisze:1. W Play24 nie widzę usług
Ale jednorazowo czy na stałe? Jak ciągle tak jest, zrób zgłoszenie.
Claudec pisze:Fatalna jakość 2G, stoję przy oknie i nie rozumie rozmówcy :/ Musze korzystać z zasięgu Plus'a. Kiedyś to dobrze działało a obecne masakra,
Niestety, abyśmy mogli to zweryfikować, równiez potrzebne jest zgłoszenie.
qper pisze:play4you może jakieś szczegóły w tym temacie.
Niestety, nic mi nie wiadomo n/t opóźnień.
pawelpp pisze:Hahaha P4Y powiedz proszę co mówicie klientom w takiej sytuacji?
Odpowiedź jest zgodna ze stanem faktycznym sprawy i w oparciu o Regulaminy.
bambo-5 pisze:Wszyscy narzekamy a P4Y ma na nas wylane ciepłym moczem
No przepraszam, ale to chyba lekka przesada. Jak juz mówiłem, moja obecność na forum to praca "dodatkowa". Mam też inne obowiązki zawodowe, więc zauważ proszę, że jeszcze nigdy nie pozostawiłem jakiegoś pytania bez odpowiedzi (chyba że niechcący coś przeoczyłem). Tak więc, myślę, że chyba ta opinia z Twojej strony jest skrajnie niesprawiedliwa.
playonline pisze:P4Y co sie dzieje z Play24?
Sprawę zgłosiłem do odpiowiedniej osoby.
tomektg pisze:od wczoraj jest wielki problem z zalogowaniem sie do play24
Informacja jak wyżej.
Pozdrawiam.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.