play4you2 pisze:Jeżeli kilka spraw rozbijasz na kilka lub kilkanaście zgłoszeń, to przykro mi, ale ten czasu się autoamtycznie wydłuża. Gdybyśmy otrzymali np. jedno zgłoszenie w którym zawierasz wszystkie sprawy, wówczas zapewne rozwiązanie go, zajęłoby znacznie mniej czasu.
Tu się z tobą nie zgadzam - jedno zgłoszenie wiąże się z tym, że czekam kilka miesięcy na odpowiedź bo musicie dostać potwierdzenia od różnych działów. By the way myślę, że coś jest nie tak z OK skoro zgłoszenia z 5 stycznia nadal nie są w stanie "rozpatrywane". Wszystkie ostatnie zgłoszenia dotyczą różnych spraw więc nie mam powodów łączenia ich do jednego.
play4you2 pisze:
pawelpp pisze:dlaczego "Saldo niezapłaconych faktur i kwoty wydanej poza abonamentem" jest dużo wyższe od kwoty do zapłacenia w fakturach?
Gdzie się podziała jedna z faktur korygujących?
A gdzie się miała podziać? Jak zostanie wprowadzona, zapewne otrzymasz potwierdzenie dokonania korekty w oddzielnej korespondencji. Jeżeli była juz wprowadzona, zadaj konkrente pytanie, czyli do jakiej fv miała być wykonana, na jaka kwotę itd... Pytaniem ogólne, które zadałeś, nic nie wnosi do sprawy.
Zagłębiłeś się w temat tak jak pozostali konsultanci - nie opłacam faktur od dawna - wy wystawiacie korekty. Problem polega prawdopodobnie na tym, że została wystawiona korekta do jednej z faktur, ponieważ tak faktura sama się opłaciła, ale informacji o wpłacie nigdzie nie widzę. Korekty też nie. O ile się nie mylę, to jeżeli mam e-fakturę to korekty też powinny być wystawiane elektronicznie. Niestety tak się nie dzieje (przynajmniej jedną z faktur zostałem w formie papierowej). Mnie jest wszystko jedno, ale wy nie postępujecie zgodnie z własnym regulaminem. A gdybym chciał papierową to na pewno bym nie dostał

.
play4you2 pisze:
pawelpp pisze:P4Y powiedz mi czy zmiany w aneksie do umowy zawsze wymagają formy pisemnej?
Jeżeli są to zmiany istotne, to tak. Jednak istenieje mozliwość dokonania zmian np. telefonicznie, ale potwierdzenie ich dostaniesz już pisemnie.
Czyli np. unieważnienie zobowiązań operatora może nie wymagać formy pisemnej?

Przykład w zgłoszeniu: 25594871 i 25843684
play4you2 pisze:
lwiczek pisze:Zazwyczaj jestem spokojny i w ogóle, ale...
Sprawę przekazałem stosownej osobie. Pamiętaj proszę, że to wersja testowa, więc moga pojawiać się różne błędy. Dlatego sugeruję, aby korzystać z tego póki co z zachowaniem pewnych zasad ostrożności, dopóki oficjalnie nie zostanie to wprowadzone do użytku (nie przekazywać np. SMS zawierających np. poufne informacje).
To chyba żart...