pawelpp pisze:P4Y, proszę powiedz mi co tak skomplikowanego jest w moich ostatnich zgłoszeniach?
Nie sądzę, aby były one skomplikowane, jednak skłądasz ich bardzo dużo, więc analiza każdego z nich niestety, ale wymaga trochę czasu. Jeżeli kilka spraw rozbijasz na kilka lub kilkanaście zgłoszeń, to przykro mi, ale ten czasu się autoamtycznie wydłuża. Gdybyśmy otrzymali np. jedno zgłoszenie w którym zawierasz wszystkie sprawy, wówczas zapewne rozwiązanie go, zajęłoby znacznie mniej czasu.
pawelpp pisze:dlaczego "Saldo niezapłaconych faktur i kwoty wydanej poza abonamentem" jest dużo wyższe od kwoty do zapłacenia w fakturach?
Pewnie dlatego, że jeszcze nie zostało ono rozksięgowane. Oznacza to, że np pieniądze które wysłałeś, jeszcze nie zostały zaksięgowane, dlatego widzisz te różnice. Nie jest to żaden błąd. Pamiętaj, że podstawą opłaty w tym przypadku jest fv, a nie informacja w telefonie (ona służy jako informacja a nie dokument księgowy). Jeżeli bardzo chcesz wiedzieć, jaką masz kwotę do zapłaty (lub porównać ją z otrzymaną fv), to użyj kodu *125.
pawelpp pisze:Gdzie się podziała jedna z faktur korygujących?
A gdzie się miała podziać? Jak zostanie wprowadzona, zapewne otrzymasz potwierdzenie dokonania korekty w oddzielnej korespondencji. Jeżeli była juz wprowadzona, zadaj konkrente pytanie, czyli do jakiej fv miała być wykonana, na jaka kwotę itd... Pytaniem ogólne, które zadałeś, nic nie wnosi do sprawy.
pawelpp pisze:P4Y powiedz mi czy zmiany w aneksie do umowy zawsze wymagają formy pisemnej?
Jeżeli są to zmiany istotne, to tak. Jednak istenieje mozliwość dokonania zmian np. telefonicznie, ale potwierdzenie ich dostaniesz już pisemnie.
lwiczek pisze:Zazwyczaj jestem spokojny i w ogóle, ale...
Sprawę przekazałem stosownej osobie. Pamiętaj proszę, że to wersja testowa, więc moga pojawiać się różne błędy. Dlatego sugeruję, aby korzystać z tego póki co z zachowaniem pewnych zasad ostrożności, dopóki oficjalnie nie zostanie to wprowadzone do użytku (nie przekazywać np. SMS zawierających np. poufne informacje).
tomektg pisze:play4you2, istnieje możliwość przekazania części swoich pieniędzy na koncie telefonicznym dla innego użytkownika?
Nie.
tomektg pisze:Takie zapytanie złożyłem na play24, ale tam raczej za szybko nie działają, a nawet bym powiedział że niejednokrotnie są opieszali w odpowiedziach (nie chce nikogo oczywiście urazić).
numer mojego zgłoszenia: 26117536
Pozwolę się nie zgodzić z taką opinią. Sprawę zleciłeś 10 01 2011 a zamknięto ją 13 01 2011. Przypominam, że na rozwiązanie zgłoszenia (nawet prostego pytania) mamy do 5 dni roboczych.
tomektg pisze:Jeżeli nie ma takiej możliwości teraz, to może przekazałbyś współpracownikom, żeby się nad tym zastanowili
Póki co, takie zmiany nie są planowane. Być może kiedyś coś takiego będzie wprowadzone, ale na dzień dzisiejszy nie przewidujemy takich zmian.
muchakk pisze:Właśnie złożyłem reklamacje na działanie krótkich kodów.
Odpowiem tak ogólnie, do wszystkich. W sprawie kodów USSD nie mam oficjalnej informacji, iz coś nie działa, ale sprawę przekazałem do odpowiednich osób. Ja sam sprawdzałem ich dostepność na 3 moich telefonach i nie zauważyłem jakiegoś większego problemu. Przyznaję, raz mi nie zrealizowało zamówienia, ale ponowiłem kod i wszystko poszło tak, jak chciałem. Testowałem kody *111# oraz *101# i *125#.
zoltan666 pisze:Czy aktywacja usługi "Zbieraj minuty w Play Fresh" moze deaktywowac jakies inne promocje?
Nie powinno.
3m pisze:A ja mam pytanie może trochę z innej beczki.
Przykro mi, ale nie mogę się wypowiadac na tematy marketingowe.
tomektg pisze:czy będziecie tam także zamieszczali jakieś informacje o ciekawych ofertach
Jeżeli już, to raczej będziemy o nich przypominać, gdyż jak wiadomo, pierwszą osobą która o tym poinforuje będzie zapewne nasz Rzecznik, na swoim blogu.
Co do udzielania odpwoiedzi, będziemy starali się zamieszczać odpowiedzi w możliwie najkrótszym czasie. Zaznaczam jednak, że nie jest to oficjalny kanał zgłoszeniowy, więc wszelkie sprawy, nadal należy zgłaszać do BOK.
kuwejt pisze:Oczywiście p4u może zaprzeczyć moim domysłom - porzez dalsze aktywne udzielanie się na telepolis
Bo tak jest. Nie wiem, skąd taka sugestia,, ale ok, jeżeli tak uważasz... Absolutnie nia mam zamiaru zniknąć z Telepolis i nie ma to nic wspólnego z ogólnie rozumiany "PR". Po prostu uznaliśmy za zasadne, iż warto mieć oddzielny profil jako p4y na facebooku, skoro tyle osób chce zadawać pytania i mieć dostęp do nas, pracowników. Od razu ucinam Twoje domysły, że ilość pytań nie przekłada się na jakość. Często są to zwykłe rozmowy i prowadzony dialog, więc nie ma nic wspólnego ze stricte rozumianą jakością, czy obsługą klienta.
BonusPL pisze:Chciałbym się dowiedzieć jak zablokować w Play na kartę wszystkie reklamy i konkursy które przychodzą smsami.
Z góry dzięki za pomoc.
Należy zarejestrować usługę i zgłosić sprzeciw na otrzymywanie informacji o treściach marketingowych w Salonie.
marek2011 pisze:Może powinienem napisać do jakiegoś "rzecznika" lub "super nadzorcy" z prośbą o interwencję w mojej sprawie?
W tej sprawie ma taką prośbę, abyś wysłał mi pw z tymi informacjami, tylko podaj mi jeszcze proszę jakiś numer zgłoszenia, abym mógł sprawdzić, co się dzieje. Podam Ci dalej info, co można ewentualnie jeszcze zrobić.
lwiczek pisze:A ja mam pytanie czy nowy profil na FB to koniec dzialalnosci play4you na forach?
ABSOLUTNIE NIE! Działamy na mozliwie największej liczbie for, dostepnych na polskich portalach i to się nie zmieni. Jak już wpsomniałem powyżej, działanie to, miało za zadanie skonsolidować wszystkie zapytania z Facebooka, jakie się tam pojawiały i poinformować grupę użytkowników, iż my, czyli play4you mają swój oficjalny profil na jednym z for. Aby jednak nie było właśnie opinii, iż chcemy coś "moderować" i tym samym wpływać na opinię publiczną, nie znikamy z pozostałych for.
Nigdy nie baliśmy się krytyki, wręcz przeciwnie, Jak doskonale wiecie, wasze opinie bardzo nam pomagają w tworzeniu zarónwo nowych standardów jak i działań w różnych zakresach. Nie zawsze zmiany te są widoczne od razu, ale z czasem sami je zauważacie i przyznajecie, że nastąpiły, czego przykładem są nawet niektóre wasze wypowiedzi.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.