maniek89 pisze:Oddales przed swietami pozniej wigilia nowy rok teraz znow dlugi weekend wiec wiadomo ze czas naprawy sie wydłuża. Nie wliczaj weekendow
Wszystkie dni wolne wypadły w weekend, chyba ze serwis miał wolne z powodu ubierania choinki. Dzisiaj dzwoniłem i standardowa odpowiedz "czekamy na części". Dowiedziałem sie ze przenoszą siedzibę i cos tam coś tam. Kobieta nie mogła mi powiedzieć dokładnie kiedy beda części, ale "technik" to wie, ale go oczywiście nie ma. Pewnie przychodzi tylko jeden dzień w tygodniu. Technik ma być w poniedziałek.
Skoro nie maja części dlaczego przyjmują telefony? Nawet nie zaproponowali telefonu zastępczego. Zawsze mam problem z serwisem Samsunga. Pamiętam kiedyś kupiłem samsunga D830 i po 2 serwis i tam posiedział prawie 2 miesiące. Cały problem polega na tym ze nie ma mnie teraz w mieście gdzie oddawałem telefon. A mogą go wysłać do swojej placówki tam gdzie teraz jestem ale na mój koszt, kurierem. Podobno mamy 2011 rok a jest gorzej niz kiedyś. Niech telefony będą o 20% tańsze i niech nie udzielaja gwarancji bo same problemy.