Witam ponownie, dziękuje za rozwianie moich wątpliwości. Zdecydowałem się na taryfę
Rodzina 60 (325min), po skontaktowaniu się przez internet, napisałem do nich że chce zrezygnować, nie powoływałem się na konkurencyjne sieci, tylko napisałem, że mi się nie podoba i rezygnuję

dostałem standardowo obniżoną ofertę:
"- Rodzina 60- 325 minut miesięcznie do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 57,47 zł z VAT...... Z wyrazami szacunku XXXXX Kierownik Zespołu ds. Utrzymania Klienta"
Co jeszcze mogę "ugrać"? rozumiem, że z automatu dostaje: 325min + play, sieć rodzinna no i tyle, więc moja negocjacja na razie wygląda tak, że zbiłem "standardowo" cenę abonamentu, ale wygląda na to, że to żadne wyzwanie, standard (czuje niedosyt

).
Zamierzam korzystać z dodatkowych usług: Blueconnect 9 (100MB) - 9PLN oraz Paczka 500 SMS - 5PLN. (ale tym nic nie da się ugrać).
Chcę powalczyć o dopisanie mi punktów Era Premia (mam niewiele ponad 2500 chciałbym, żeby mi dodali około 1000pkt, by dobić do 3500, by obniżyć cenę E72 (349pln) o 100PLN a nie 50PLN). Więc teraz to dodanie punktów stawiam sobie za główny cel. Dwa lata temu jak przedłużałem umowę zbiłem cenę telefonu o 50%...
Czytałem też śledząc wątek we wcześniejszych postach o dodatkowych pakietach minut przyznawanych np. na dwa miesiące, jakie to były pakiety, ile minut, czy ktoś ostatnio spotkał się z taką praktyką?
"60 dodatkowych minut za f@kturę" - czy przedłużając umowę mnie też to obowiązuje, jeżeli f@kturę już uruchomiłem wcześniej dostałem 10min/mc za to. Czy jak przedłużam umowę to "f@kturę" wyłączają i znowu można włączyć i dostać te 60min?
Po tej "standardowej" obniżce, taryfa PLay: LongPlay 69 wcale nie wydaje się taka konkurencyjna, teraz ciężko mi znaleźć konkretne argumenty do dalszych negocjacji, może macie jakieś propozycje?
Proszę o odpowiedź, czy może coś jeszcze się da negocjować o czym nie wiem?
Dodam, że ogólne jestem zadowolony już teraz z tej oferty, ale chcę jeszcze ponegocjować tak dla własnej satysfakcji, a nóż się uda, przecież nic na tym nie stracę.
Dzięki za wcześniejsze odpowiedzi.
Pozdrawiam