Jak widać (zaznaczę to po raz kolejny) jedynie PTC dba o to, aby Cell Info było na najwyższym poziomie. Nie ukrywam, że nazwa "al.gen.W.Andersa" podoba mi się najbardziej
Brawa dla osoby wprowadzającej komunikaty
We Wrocławiu nadal nie ma Cell Info, ale wierzę, że z czasem i tutaj się pojawi
Dzisiaj obchodzę skromne 4 lata na forum telepolis.pl

ten tak jak i pierwszy post napisałem w tym temacie

Jak szybko to minęło - znajdziecie mnie głównie w tematach związanych z Cell Info w Polsce i na świecie
Co mogę powiedzieć po tych czterech latach? W temacie Cell Info nie wyczuwam monotonii
Największa porażką dla mnie jest Play - spodziewałem się bardziej innowacyjnego Cell Info; największymi
osiągnięciemi w tej dziedzinie szczyci się od lat Era.
Orange realizuje konsekwentnie to co realizuje (niech tak zostanie), a
Plusowi życzę wszystkiego dobrego - oby ich "Zasieg iPlus 3G" "uszczęśliwiał" każdego
Po tych czterech latach należą się też podziękowania. Na samym początku
Pawrzesowi za wprowadzenie mojej skromnej osoby w ten wielki telekomunikacyjny świat (pomyśleć, że kiedyś myslałem, że są duże nadajniki, które wysyłają Cell Info "Wroclaw" i małe, które emitują nazwy ulic

)
Podziękowania należą sie również
zespołowi btsy.eu, a przede wszystkim Arturowi, który już kilka lat temu zainteresował się usługą Cell Info i umieścił podstronę Cell Info sieci Era na btsy.eu. Swoją drogą to bardzo duża i cenna skarbnica wiedzy
Podziękowania należą się również tym
wszystkim pracownikom sieci Era, którzy reagują na wpisy na forum, czy też na sugestie i udoskonalają Cell Info. Dzięki Wam, to co robimy ma sens.
Na końcu dziękuję
wszystkim użytkownikom forum z całego kraju za cenne spostrzeżenia i informację odnośnie Cell Info. Te wszystkie ciekawostki, dostrzegane zmiany sprawiają, że z dnia na dzien jesteśmy mądrzejsi

))
Jakie plany na przyszłość: jak najwięcej screenów Cell Info w sieci Era Wam tak jak i sobie życzę w następnych czterech latach
Pozdrawiam:
Gadulski.