Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
wczoraj w pracy szefowa zapytala mnie o mobilny net ktora siec najtaniej wychodzi moze byc abo nie chce by sie bawila w doladowania wiec karta odpada jakies promocje nawet z modemme lub laptopem wchodza w gre, nie mam czasu biegac po salonach ani siedziec w necie szukac wiec sie tu was zapytuje
netu uzywac bedzie do poczty czasem youtuba czytania wiadomosci takie spokojne korzystanie zadne sciaganie filmow i innychtakich rzeczy skypa nie uzywa gg rowniez ma w tej chwili w netii ale nie chce ciagnac dalej umowa na meza ktory zmarl
poradzcie mam czas do pn wiec czekam na odp z gory thx
widzisz nie w b-stoku, 50 km bielsk podlaski play teoretyznie jest ale czasem ma problem z zasiegiem i mam znajoma w play`u w tym miescie wiec sama mowi ze lepiej nie brac play`i bo czasem leci po roamingu plusa
Zależy na czym Ci najbardziej zależy. Jeśli często się przemieszczasz to mobilny jest w tym przypadku idealny- jednak trzeba pamiętać , że wiąże się to z limitami , no i różnie bywa z zasięgiem. Do pracy biurowej zdecydowanie lepszy będzie stacjonarny i pod tym względem ofert nie brakuje. Jeśli chodzi o ceny to wiem,że neostrada ostatnio obniżyła stawki o 25% i pod względem stabilności też nie można narzekać.