tricki pisze:zgłosiłem prośbę bezpośrednio do Ciebie,
Ok, zleciłem ją juz do realizacji. Maja się tym zająć.
mer5 pisze:numer zgłoszenia 25642315
Przekazałem informacje, że mają zwrócić uwagę na treść wypowiedzenia. To, że nie masz zarejestrowanego 2 numeru telefonu w zgłoszeniu, to się tym nie przejmuj. Najważniejsze jest to, aby sprawa była rozpatrzona zgodnie z treścią Twojego zgłoszenia.
Ksawery27 pisze:play4you2, Gorąco proszę o odpowiedź na wiadomość prywatną.
Jak juz wspomniałem wielokrotnie, odpowiadam zawsze na najstarsze i tak do samej góry. Poczekaj prosze jeszcze na to, aż zajmę się "starszymi" pw, które otrzymałem. Zapewniam Cię, że się tym zajmę.
qper pisze:Oczywiście zawsze możesz przejść natychmiast ale wtedy Orange naliczy ci karę umowną (czasami się to opłaca bo kara jest mniejsza od abonamentu).
Potwierdzam to, co mówi qper. Zgłoś sie do naszego Salonu, przedstaw sprawę i Sprzedawca pomoże Ci przejść cały proces przeniesienia numeru. Nie jest on skomplikowany.
jahu_2006 pisze:P4Y2
Zerknij na PW z łaski swojej.
Podobnie jak w przypadku Ksawerego, poczekaj proszę aż poodpowiadam na pytania zgłoszoen wcześniej do mnie.
Mam nadzieję, że rozumiecie, iż niekiedy nie mam aż tyle czasu, abym mógł "na beżącą" odpowiadać na pw. Piszecie do mnie z różnymi sprawami i uwierzcie mi, robię co mogę, ayście nie czekali na odpowiedź jakoś długo, góra do 4 dni roboczych. Uzbrójcie się proszę w cierpliwość.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.