Panowie sam nie mogę się nadziwić...
Po rozmowie z konsultantem w celu uzyskania zapomnianego PUKu dostałem poniższego SMS-a
Chyba Play wyciągnął jakieś wnioski i zrobił postanowienia Noworoczne
Zmiana na PLUS
[ Dodano: 2011-01-02, 15:37 ]
piotros.org pisze: Zgłaszałem nawet 4 osobne zgłoszenia dla tych numerów, ale tylko w jednym zgłoszeniu dostałem informację, że przekażą do działu technicznego
U mnie kilka miesięcy dział techniczny rozpatrywał sprawę.
Konsultant informował mnie o wydłużającym się czasie rozpatrywania.
Spokojnie czekałem z nadzieją, że skoro tak poważnie technicy się tym zajmują to coś z tego dobrego wyjdzie.
Jest jak jest...
[ Dodano: 2011-01-02, 16:03 ]
Mam takie prośbę do naszego play4you aby skierował moje zapytanie do osób związanych z play24.
1) dlaczego w zakładce "podgląd danych" w play24 użytkownicy play fresh nie mają możliwości zmiany telefonu kontaktowego czy adresu email? zdjęcie poniżej
użytkownicy play domowy oraz abonamentów takie możliwości już mają - zdjęcie poniżej
2) Dlaczego w zakładce "historia połączeń" w numerach zarejestrowanych na firmy można zdefiniować ilość połączeń wyświetlanych na stronie, a w numerach indywidualnych takiej opcji już nie ma?
3) ponawiam pytania podawane już wcześniej odnośnie naprawienia problemów z:
- historią doładowań
- brakiem informacji o sumie doładowań w danym miesiącu - w play24
- brakiem dat ważności pakietów na głównej stronie play24
- posortowaniu usług w zakładce usługi w play24
- brakiem informacji w play24 kiedy wygasa pakiet nieograniczone rozmowy - mogłoby być tak jak w przypadku programu doładowań (wyświetlana data pod zieloną ikoną)
Wiele użytkowników szuka odpowiedzi na powyższe pytania na formach i pisze zbędne zgłoszenia na które i tak nie uzyskujemy konkretnej odpowiedz.
Gdybyś mógł w naszym imieniu zapytać administratorów jakie są plany modernizacyjne dodające tak podstawowe informacje do play24. Dodam, że cześć z wymienionych opcji była już w play24 i działała sprawnie do czasu wprowadzenia nowych taryf fresh.
Pozdrawiam
Qper