zoltan666 pisze:Myślę tez, że zawaliłeś troche sprawę, bo przecież aneks do umowy mogłeś podpisać już od połowy października i dziś juz bys miał wieksza predkość i płacił po aktualnych cenach.
A widzisz i tu muszę powiedzieć, że nic nie zawaliłem! 18 października składałem telefonicznie migrację na wyższą neo w nowej promocji miałem oczekiwać na kuriera z umową do 7 dni i co się okazało po dwóch tygodniach gdy do nich zadzwoniłem aby się dowiedzieć dlaczego kuriera z umową nie było? Że żadnej umowy aneksowej nie składałem! Wiem wiem mój błąd, że nie wziąłem podczas tamtej rozmowy żadnego numeru zgłoszenia czy coś w podobie mój błąd

A gość mnie "przesłuchiwał" dość konkretnie numery pesel, dowodu itp. Od początku listopada walczyłem z nimi aby mi przysłali ta umowę i w pewnym momencie się okazało, że zostało mi 150 dni do końca umowy i mogę podpisać aneks ale on właśnie wejdzie dopiero z końcem aktualnej umowy bo tak mają w jakimś regulaminie napisane

Wyobrażasz sobie jaki byłem zły? Dodam, że zgłaszałem migracje telefonicznie bo w 4 salonach TP czy też Orange w których byłem nie mieli tego w systemie abym mógł u nich podpisać ten aneks! I w ten oto właśnie sposób zostałem wyślizgany!
Nie mogę zrozumieć jeszcze jednego dlaczego tym co mają ponad 150 dni do końca umowy mogą po podpisaniu aneksu włączyć prędkości zgonie z aneksem, a tym co mniej niż te 150 dni już nie? Przecież ja wywiąże się z umowy mogliby podłączyć tą prędkość z aneksu, a płaciłbym do końca starej umowy starą cenę prawda?