kuwejt pisze:P4Y ale tu nie chodzi o samo podanie hasło bo to jest bezsprzeczne
Wiesz co, chyba nie do końca zrozumiałeś moją wypowiedź, ale ok, wyjaśnię ją raz jeszcze...
Po pierwsze, nie dzwonimy z numerów zastrzeżonych. Jeżeli tak jest, to w tym przypadku KATEGORYCZNIE nie podajemy Żadnych danych. Kontakt odbywa się WYŁĄCZNIE z numerów 790500500 lub 790600600 i nie ma absolutnie żadnych innych do tego celu przeznaczonych numerów. Ostatni przykład? Ok, napisałem, że była drobna usterka, która została wyeliminowana, ale powiedz proszę, czy taka usterka występuje codziennie?? Hmm, chyba jednak nie... Zgadzam się, nie powinno jej być, ale skoro już nastąpiła, zrobiliśmy wszystko aby ją usunąć.
Co do oddzwonienia i tym podobne... Przede wszystkim, zauważ proszę, że po pierwsze NIGDY nie powiedziałem, że Klient MUSI się z nami kontaktować, jak chce uzyskać jakąś informację, np o zakończonej sprawie. Przeczytaj raz jeszcze moją wypowiedź i zauważysz zapewne, że to były TYLKO mozliwości, z jakich może skorzystać Klient, jeżeli nie będzie chciał podać hasła lub zweryfikować się alternatywnie (w przypadku Klienta niebiznesowego). Niemniej jendak, wybór ZAWSZE należy do Klienta.. My oddzwaniamy z informacją, jednak jeżeli Konsultant nie uzyska odpowiedzi jakie jest hasło, tej informacji nie przekaże.. Zresztą jeszcze jedno.. Gdzie napisałem, że to Klient ma do nas coś pisać?? Powiedziałem, że Klient może zarzyczyć sobie odpowiedzi poprzez mail, Play24 lub listownie i jakoś nie widzę tu żadnych kosztów dla Klienta, skoro to my wysyłamy np. list... Chyba nie przeczytałeś uważnie moich wypowiedzi...
Co do kwestii odstępstw.. Zapraszam chociażby do naszego Regulaminu (np. dla Abonentów) par. 14 ust. 4.. Choćby z tegp powodu nie będą wprowadzone ustępstwa.. Nasza dalsza dyskusja w tym temacie nie wniesie nic sesnownego do sprawy, gdyż zmiana ta nie nastapi i przykro mi, jeżeli ktoś uważa inaczej, ale w tej konkretnej sprawie nie będą wprowadzane żadne ustepstwa.
pawelpp pisze:W przeciwieństwie do Play, potrafię się przyznać do błędów.
Możesz mi nie wierzyć, ale my również, jeżeli rzeczywiście zawiniliśmy. Przykro mi, ale nie będziemy przepraszać za rzeczy, co do których się nie poczuwamy lub nie wynikają one z naszej winy.
PZdr.
[ Dodano: 2010-12-29, 14:55 ]
qper pisze:Play4You wiesz może co jest z usługą telePlay, że podczas dzwonienia osoba odbierająca nic nie słyszy.
Ok, mam już info od Product Menadżera "TelePlay". Wklejam je poniżej
[...]Co do ustawień mikrofonu – bardzo ważne jest by w ustawieniach prywatności flasha włączyć nie tylko „Zezwól” ale „Zezwól” i „Zapamiętaj”. Z tymi ustawieniami powinno działać.
Jeśli nie działa przy takich ustawieniach, to chyba byśmy potrzebowali konkretne informacje – z jakiego numeru, o której, jaki system i jak przeglądarka. Wtedy będziemy sprawdzać.[...]
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.