sumix pisze:Dzięki play4you2 mam nadzieje, że od jutra żona będzie mogła nadrobić święta.
Nie ma za co. Cieszę się, że mogłem Ci pomóc.
sumix pisze:Znajomemu minął czas promocji w play i w każdej chwili może zrezygnować lub podpisać nową umowe na abonament.
Hmm, wybacz, ale nie do końca rozumiem, o co pytasz. Wspominasz o zakończonej Umowie w Play a za chwilę rozmawiamy o przeniesieniu numeru. Czy mam rozumieć, że znajomy chce przenieść jakiś numer z innej sieci do nas na Abonament, czy ten numer co ma chce nadal mieć Abonament, ale z ofertą Aneksu? Być może chodzi o to, że chce w ogóle przenieść numer do Fresh? Wybacz, ale nie zrozumiałem do końca o co pytasz.
Jeżeli chodzi o przeniesienie numeru z innej sieci, owszem, istnieje mozliwość załatwienia tego poprzez naszą stronę. Wyaraczy zostawić nam swoje dane i my już się skontaktujemy z Twoim znajomym aby ustalić szczegóły.
Jeżeli chodzi o Aneks, podaj mi może na pw numer tego znajomego, zlecę komuś kontakt w sprawie nowej Umowy (Aneksu).
Jeżeli chodzi o przeniseienie na Fresh, znajomy musi złożyć wypowiedzenie i zawrzeć w nim stosowną prośbę o taką zmianę.
Mam nadzieję, że chyba wyjaśniłem Ci sprawę.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.