mPablo pisze:Czy nie mogliby oni dostawać faktur z opisem "Usługa dostępu do internetu" za doładowanie POK?
Jeżeli chodzi o fv vat za zdrapki za ply online na kartę, z tego co dobrze kojarzę, można takie coś uzyckać w Salonie Play.
chewbacca pisze:play4you2 mógłbyś sprawdzić dla mnie czy jest dostępny w Oświęcimiu
Z tym modelem raczej nie powinno być większych kłopotów.
Emilia pisze:doladowania.playmobile.pl jest tylko brandowana przez play
Tu masz absolutną rację. My nie prowadzimy trikte doładowań w tej formie, choć owszem, brandujemy je we współpracy z PayU
Emilia pisze:to mnie zrzuca do PayU i tam trzeba było by uderzyć.
Dokładnie

.
mPablo pisze:Ale PayU zrobi tak, jak mu każe Play. To przecież Play zleca i Play stawia wymagania.
Nie do końca, gdyż to nie Play w tym przypadku jest wystawcą fv. Nie możemy wpływać na zewnętrzne podmioty gospodarcze na to, w jaki sposób mają wystawiać fv.
qper pisze:Chciałbym złożyć wszystkim czytelnikom bloga w szczególności naszemu P4Y życzenia świąteczne - Wesołych Świąt !
Baaaaardzo dziękuję

.
playonline pisze:No i aby nie bylo o tej porze zbyt swiatecznie to przesylam zapytanie do P4Y..:
Ech..
playonline pisze:Czy jest mozliwe aby w ofercie Play Online polaczyc sie z Playnetem w przypadku gdy karta SIM nie byla w telefonie?
Jak jej nie było w telefonie to nie, ale "samo się" połączyć też zdecydowanie nie mogło. To należałoby zweryfikować. Ja tu nic nie poradzę.
qper pisze: Playnet, której nigdy nie odwiedzałem.
Wiem, że jesteście świadomymi użytkownikami, ale czasami jest tak, że klikacie na jakies nasze Oferty w telefonie lub chcecie sprawdzić zawartość fv, i czasami jest to ruch kierowany właśnie przez playnet. Oczywiście to tylko takie "szybkie" wyjasnienie, ale sugerowałbym to zweryfikować.
Zapewniam Was jednak zdecydowanie, że mitem są wszelkiego rodzaju określenia, że "coś się samo nalicza". Nie jest to technicznie możliwe, patrząc od strony naszych systemów bilingowych (szczegóły to tajemnica, więc więcej nie moge powiedzieć). Generalnie zasada jest prosta, jeżeli nie było aktywności ze strony Klienta, nie ma mowy, aby cokolwiek było naliczone.
lwiczek pisze:Dziwnego masz tego WM - ja takich cudów nie mam....
Jak wspomniałem, mogą to być różne przyczyny. Nie zapominaj proszę, że dużą rolę odgrywa tu konfiguracja i wiele innych czynników. O ile ty umiesz to skonfigurować, tak inni albo nie mają takiej potrzeby, albo nie zawsze to zauważają (nie twierdzę absolutnie, że nie potrafią, choc i to też bywa). Czynników może być wiele, ale za każdym razem jest jeden wspólny mianownik - działanie użytkownika lub konfiguracja systemu operacyjnego w telefonie.
playonline pisze:Czy nadal twierdzicie (P4), ze wyslalem smsa miedzynarodowego (nawiazanie do wczesniejszej reklamacji), ktorego nie wyslalem i nawet nie znam tamtego numeru?
Wiesz, to jest tak, że opieramy się na informacjach, które mamy w systemie. To jest dla nas podstawą rozpatrzenia sprawy. Nie mogę w tej sytuacji powiedzieć, że czegoś takiego nie było, skoro mamy to zapisane. Nie chcę tu prowadzić polemiki czy coś jest lub nie, ale muszę zachować obiektywizm, a na dzień dzisiejszy jest tak, że to mieliśmy zarejestrowane. Przykro mi, ale mimo całej sytuacji, nie mogę przyznać Ci racji, że takiej sytuacji nie było.
Tak na koniec...
Moi drodzy, korzystając z okazji, chcę Wam wszystkim życzyć zdrowych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia, samych radości i sukcesów w życiu zawodowym i prywatnym, oraz zadowolenia z korzystania z usług naszej sieci

.
Pozdrawiam.
Wasz play4you2

.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.