lwiczek pisze:Wiem, że beta toteż komentuję ;]
Wiem, że wiesz

. Komunikat dałem raczej dla pozostałych użytkowników

. Dzięki za opinię. Przekażę ją do "twórców"

.
lwiczek pisze:Ehh... podałem wszystko wg. waszego szablonu
Tak, zgadza się i bardzo dobrze że to podałeś. Dziękuję Ci za to. Niestety, w tym przypadku nastapiła rczej niestety błąd ludzki, konkretnie konsultant za późno przekazał te informacje. Już to zgłosiłem do odpowiednich osób. Jeszcze raz Cię przepraszam za ten stan rzeczy.
lwiczek pisze:Ostatnio nie dostałem żadnych 'raportów' od użytkowników
Myślę, że to mogło być związane może z jakąś szybką modernizacją w tym regionie, choć nie miałem informacji na temat jakiś napraw. Czasami jednak potrzeba zrobić "coś szybko" i wtedy się to robi, co nie jest naświetlane, gdyż nie jest to awaria, ale jakaś drobna korekta czegoś (np. ustawień nadajnika) i to może dlatego miałeś te niedogodności. Najważniejsze, że minęły

.
Ms Bosman pisze:P4U2 Ogromne podziękowania za tą usługę.
No nie mi dziękować

. Jednak nie omieszkam przekazać twoich podziękowań odpowiednim osobom

. Cieszę się bardzo, że realizujemy wasze oczekiwania względem naszej sieci. W końcu to jest najważniejsze, abyście mieli to, co jest wam potrzebne do swobodnego korzystania z naszych usług. Co do stawek, niestety, na ten temat nie mogę rozmawiać. Po zakończeniu testów i pełnym wdrożeniu (oficjalnym) usługi, zostaną podane również stawki w Cenniku usługi.
yogurcik pisze:Pytanko czy Play będzie oferować usługę lokalizacji telefonu ?
Wybacz, ale wiesz, że to tajemnica telekomunikacyjna. Jak będziemy wprowadzać taką usługę, z pewnością zostaniecie o tym poinformowani przeze mnie lub (i tu w pierwszej kolejności) na stronie naszego Rzecznika, Marcina Gruszki.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.