Witam po jakże obfitującym w ciekawe wydarzenia weekendzie (przynajmniej u mnie

). Widzę, że nie zapomnieliście o mnie i daliście mi kolejną dawke pytań i nie tylko. Z tego co widzę, wywiązała się nawet dyskusja co do Play24 i strony www. To dobrze, to oznacza, że mimo wszystko jesteście "żywo" zaangażowani w to, co się dzieje w naszej sieci. Dzięki wam za to (za wszystkie opinie, nawet te krytyczne).
Matyk pisze:play4you2, mam małe pytanie, czy będę mógł korzystać z UMTS900 na:
Powiem Ci szczerze, że nie znam na pamięć specyfikacji technicznych telefonów, ale to jest uwarunkowane od danego modelu telefonu. Jeżeli Producent telefonu umozliwił dostęp do takiego zakresu sieci, to jak najbardziej. Sprawdź jednak wcześniej, czy taki zakres sieci jest mozliwy do uruchomienia w wymienionych przez Ciebie modelach.
ARon pisze:Małe pytanko
Czy wniosek o rozwiązanie umowy po 24-ech miesiącach musi być orginalnym pisemkiem z salonu play, kopią z internetu na drukarce czy moze to być napisane długopisem i wysłane?.
Najważniejsze, aby na wniosku znalazły się dane Abonenta, numer Umowy, numer telefonu, stosowna prośba i hasło abonenckie oraz podpis właściciela. To wszystko należy wysłać na nasz adres korespondencyjny (sugeruję poleconym). To, czy wypowiedzenie będzie sporządzone na naszym druku, własnoręcznie czy wydrukowane, nie ma znaczenia. Najważniejsze jest spełnienie powyższych kryteriów.
pawelpp pisze:Chyba tylko speców od PR macie dobrych .
Nie tylko

.
pawelpp pisze:Użytkownik końcowy zwykle nie pownien mieć udziału w tworzeniu produktu tylko powinien go używać....
Dlatego nikomu nie "kazaliśmy" coś tworzyć, tylko zapytaliśmy się o opinię. To znacząca różnica.
lwiczek pisze:ew. co najwyżej zgłaszczać co by chciał mieć a czego nie ma
I tak też jest to robione. Wy zgłaszacie, my analizujemy i jak jest to możliwe, wdrażamy. Czasami trwa to szybko, czasami długo. Zależy od tego, co to jest.
lwiczek pisze:ewidentnie QA u was leży, co jest wyjątkowo dziwne
Nie powiedziałbym, ale oczywiście z zewnątrz można wydawać różne opinie, po tym jak się coś ocenia.
lwiczek pisze:Dziwi też stwierdzenie, że na 'waszych systemach' wszystko jest ok...
Jest ok, gdyż widziałem to na własne oczy.. Zresztą ja też używam prywatnie pisywanych przez Was narzędzi i wszystko jest ok (choć zapewne i tak mi nie uwierzycie). Przyznaję, czasami i mi wyskauje jakiś błąd, ale zazwyczaj po "przeładowaniu" strony wszystko wraca do normy.
qwerty123 pisze:czy ktorys z was moze to przyspieszyc? 22063029.
Zgłoszę prośbę o szybszą realziację jeszcze w dniu dzisiejszym.
pawelpp pisze:Zapewne twój system operacyjny nie był legalny <hahaha>. No nie p4y?
Rozumiem, że oczekujesz komentarza z mojej strony, ale przykro mi, tym razem powstrzymam się od opinii, gdyż na którejś ze stron już ją wyraziłem w tym temacie.
qper pisze:Pewne rzeczy trzeba przewidywać.
Dlatego słuchamy waszych opinii...
qper pisze:Play-a bardzo lobię i używam, chodzi tylko o to żeby trochę poważnie podchodzili do tych spraw.
Dziękuję za twoje zaufanie. Zapewniam Cię, że poważnie podchodzimy do "tych spraw". Zgłaszam na bieżaco Twoje (i nie tylko) sugestie. Jak jest możliwe wyeliminowanie coś "od ręki" to to robimy. Czasami na inne rzeczy należy trochę poczekać. Jak sam napisałeś, zajmujesz się branżą informatyczną, więc doskonale możesz sobie zdawać sprawę z tego, że nie wszystko da się załatwić "od razu". Niemniej jednak, dziękuję za opinie i uwagi. Administrator jest z nimi zapoznany i weryfikujemy każdy podany przez Was przykład.
pawelpp pisze:nawet jak ich nie stać na QA (zatrudnienie 1-2 osob?)
Jak już napisałem wcześniej, to mocno subektywna ocena. Ja osobiście się z nią nie zgadzam, ale nie mogę rozmawiać o szczegółach.
sekator85 pisze:P4Y
Przenosiłem stopniowo całą rodzinę do Play ( w sumie 7 numerów).
Podaj mi na pw twoje numery telefonów, być może coś z tym zrobimy, choć nie mogę obiecać. Napisz krótko w pw o co chodzi. Postaram Ci się pomóc.
DS pisze:Hehe, a tyle przestrzegałem rok temu, ale jak widać, kto się nie nadzieje, ten się nie przekona
Hmm, nie za bardzo rozumiem, do czego zmierzasz, ale jak do tej pory (użyję twojego określenia) "nadziało się" ponad 4 mln osób i jakoś nie widzę, aby były masowe fale krytyki. Jednak oczywiście, zawsze masz prawo wyrazić swój pogląd.
DS pisze:bo z tego czegoś także nie dało się korzystać i nie interesuje mnie teraz gdzie jest nadajnik.
Ze względu na obowiązującą mnie tajemnicę, nie mogę wyjawić szczegółów twojej sprawy. Powiem tylko tyle, że otrzymałeś dokłądną analizę Twojego przypadku i nic więcej nie mam w tej sprawie do dodania. Jednak rozumiem, że poglądy każdy może mieć inne i to jest piękne, że dzięki wolności słowa i internetu, możemy je zamieszczać. Niemniej jednak, nie zawsze są one zgodne z ogólnym stanem rzeczy... Pozdrawiam i cieszę się, że znalazłeś sieć spełniającą twoje wymagania. Zawsze zapraszam Cię ponownie do nas, jeżeli uznasz, że będziemy mogli zaoferować Ci sprzyjające warunki.
jahu_2006 pisze:Napisz do p4y2 na PW problemy znikną jak ręką odjąć
Oj, bez przesady

. Działam jak każdy inny pracownik Obsługi Klienta

. Jeżeli mogę pomóc, to to czynię. Mimo wszystko, dziękuję za opinię.
Pzdr.
[ Dodano: 2010-12-20, 10:07 ]
Ruben pisze:Było już o tym pisane wiele razy a odpowiedź ciągle ta sama czyli "nie ma blokady do Plusa" ale jednak problemy pojawiają się i co dziwne przeważnie znikają po zgłoszeniu właśnie do P4Y2
Powtarzałem wiele razy, powtórze raz jeszcze.. Nic się nie dzieje. Nie wiem, skąd taka opinia o jakiś blokadach, ale ok.. Nie będę walczył z "plotkami". Po prostu pytam się w technicznym, czy wszystko jest ok z ustawieniami dla danych usług (numerów). Jeżeli jest ok, to nic nie robię, jak nie, to są poprawiane i tyle (przez ten dział). To może zrobić każdy konsultant, który utworzy zgłoszenie techniczne i prześle je do tego działu. Uwierzcie mi, nie jestem żadnym "cudotwórcą".
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.