Witam! Jest teraz w plusie nowa promocja Bezlik Rozmów. W mixplusie przy doładowaniach za 50zł na 24 miesiące telefon Samsung Monte jest za 1zł. I tu moje pytanie: Lepiej poczekać do po świętach czy jednak wziąć tą umowę? Powiem, że nie zależy mi na jakimś extra telefonie, a WiFi zawsze się przyda (Samsung Monte posiada). Pytam bo nie chcę później żałować, że mogłem poczekać te 3 tyg i mieć lepszą umowę.
- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Witaj, promocja Bezlik w Plusie, trwa już od jakiego czasu. Mój kumpel niedawno przedłużał umowę to Samsunga Monte dostał za 1 zł w systemie 30 zł na 36 doładowań. Popatrz także na LG Swift GT-540 bardzo fajny telefonik z wifi. Umowy na pewno nie będziesz miał lepszej, możesz jedynie uzyskać jakiś rabat na telefon jeżeli jesteś z nimi długo. Ja byłem w mixie 5 lat i nic mi ciekawszego nie zaoferowali, więc pożegnałem się z Plusem i jestem w Play.
P@weŁ