KKI_ pisze:Pewnie nieprędko bo bardzo duże wydatki idą na kampanię zwierzaków. Co takiego złego jest w tych nowych planach? I czemu nie przedłużyłeś w Orange Abonament, skoro kontaktowaliśmy się z Tobą pewnie od pazdziernika ? Czyżbyś był jednym z tych klientów którzy straszą rezygnacjami, czekają na specjalne oferty i tym sposobem tracą dobre propozycje ?

Przyznam się: czekałem, myślałem, że na święta będzie coś lepszego, po za tym nie byłem pewien czy brać telefon. Straszyć nie mam czym, bo mam mały abonament i Orange nie za dużo na mnie zarabia

(chociaż, jakby wszyscy niskoabonamentowcy się zbuntowali, to z pomarańczą mogłoby być krucho

a propo:macie informacje ile jest abonamentów z konkretnym abonamentem? bo to mnie ciekawi

).
Proponowano mi to samo, co mam, lecz jedną usługę chciałem wymienić,ale wtedy proponowano mi inną już tylko na 6-mcy. Klient wychodzi z takiego założenia, że jak jest już jakiś czas w sieci, to przy przedłużeniu umowy dostanie coś trochę lepszego niż obecny plan,ale tutaj nie oszukujmy się, jak ktoś chce telefon, to może podpisać tylko z nowym planem taryfowym(a nie są one ciekawe dla niskobudżetowców:
29zl(40min/80sms) lub 39zl(60/120) co daje odpowiednio cenę w abonamencie:
[73gr/min i 36gr/sms] lub [65gr/min i 33gr/sms],nawet teraz przy uwzględnieniu 40% daje to odpowiednio
[52gr/min i 26gr/sms] lub [46gr/min i 23gr/sms]) ( a ja lubię i dzwonić,i pisać(szczególnie do innych sieci),ale nie chcę płacić więcej niż obecnie(bodajże 65gr/min i
20gr/sms,dlatego wciąż zastanawiam się na konkurencją,gdzie miałbym znacznie taniej, ale z drugiej strony rodzina i znajomi mieli by znów drożej do mnie

)
I tak źle, i tak nie najlepiej, więc dlatego do tej pory się nie zdecydowałem...
A właśnie już od ponad 3tygodni nikt do mnie nie dzwoni, zapomnieli o mnie