• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 110 z 208
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 208

#444921  autor: sosen
 04 gru 2010, 20:20
takiej raczej nie ale dzwoń to się dowiesz

#444923  autor: ubuntulnx
 04 gru 2010, 20:27
hans1054 pisze:Co chciałbym dostać w ramach przedłużenia
100% więcej i specjalny pakiet złotówek
Wybrany Kraj
popołudnia i weekendy mnie nie interesują.
100% więcej już nie ma.
Specjalny pakiet złotówek jest, ale zazwyczaj jest tak, że niemożliwe jest dać taki sam jak poprzednio.
Wybrane kraje nie można dać przy przedłużaniu, koszt tej usługi to zawsze +3zł do abonamentu.

Obrazek

#444993  autor: leoniasty
 05 gru 2010, 03:04
dzieki "ubuntulnx" jeszcze raz za wyjasnienie, czyli zrozumialem ze jak teraz mam OA to nawet jak przejde na delfina to umowa i tak trwa do konca na OA a zeby od razu miec delfina to musze na niego przejsc i dopiero przedluzyc umowe...

#445001  autor: ProPozycja
 05 gru 2010, 08:36
leoniasty pisze:dzieki "ubuntulnx" jeszcze raz za wyjasnienie, czyli zrozumialem ze jak teraz mam OA to nawet jak przejde na delfina to umowa i tak trwa do konca na OA a zeby od razu miec delfina to musze na niego przejsc i dopiero przedluzyc umowe...
Masz teraz OA 55 przy przedłużeniu przechodzisz na Delfina 59 - umowa wchodzi Ci od najbliższego cyklu rozliczeniowego. Masz teraz OA 55 przy przedłużeniu przechodzisz na Delfina 39 - umowa wchodzi Ci po zakończeniu obecnej. Masz teraz OA 55 przy przedłużeniu zostajesz przy OA - umowa wchodzi Ci po zakończeniu obecnej.

Orange - dział utrzymania klienta postpaid

#445017  autor: leoniasty
 05 gru 2010, 10:04
dzieki dzieki i miłego dnia

#445080  autor: telemaniak93
 05 gru 2010, 14:24
Ponawiam pytanie bo nie wiem czemu ale nikt mi nie odpowiedział. Czy jest możliwość dostać przy przedłużeniu umowy indywidualnej telefonu który nie jest w cenniku? Chodzi mi konkretnie o nokie 3710 lub coś podobnego z klapką.

#445087  autor: ubuntulnx
 05 gru 2010, 14:54
telemaniak93 pisze:Ponawiam pytanie bo nie wiem czemu ale nikt mi nie odpowiedział. Czy jest możliwość dostać przy przedłużeniu umowy indywidualnej telefonu który nie jest w cenniku? Chodzi mi konkretnie o nokie 3710 lub coś podobnego z klapką.
Nie ma tego telefonu w Orange. Nie ma możliwości sprowadzenia go wyjątkowo dla Ciebie, jeżeli nie jest już zamawiany i o ile kiedykolwiek był. Jeżeli był, to może w jakimś salonie są ostatki.

Obrazek

#445154  autor: mksmarcin
 05 gru 2010, 19:21
Witam.

Mam telefon w Orange Plan dla Firm 250 z internetem (abonament 122 zł brutto). Rachunki płacę ok. 200 - 300 zł miesięcznie. Do tego mam wykupioną usługę bezpłatny nr w Orange do jednego nru. Umowa kończy się 25 grudnia br. W razie, gdybym się nie dogadał co do warunków wysłałem wypowiedzenie. Podobna sytuacja jest z dwoma innymi numerami w firmie, tyle że za nie płacę niższe rachunki 100 - 150 zł. To chyba jakiś zysk ze mnie mają, tym bardziej że na koncie jest jeszcze z 10 innych numerów.

Dostałem smsa, żeby zadzwonić na *400 na Propozycję. Oferta, którą mi tam przedstawiono jest identyczna, jak ta ze strony dla nowych klientów, tzn. Optymalny 450 z internetem 139 zł brutto lub to samo z Korzyściami Optymalnymi 164 zł brutto plus ok. 1050 zł brutto za iPhone 4. Wynika, że ta propozycja to lipa, bo nie odbiega od standardowej oferty.

Czy jest w ogóle sens próbować gadać, żeby obniżyli abonament lub cenę telefonu? Czy iść do salonu, może tam dadzą coś więcej? Czy po prostu iść na łatwiznę i wziąć Era 128 zł brutto 600 minut i internet 300 MB (wystarczy do maila i www) z iPhone w cenie ok. 1022 zł brutto?

#445160  autor: ubuntulnx
 05 gru 2010, 19:55
mksmarcin pisze:wysłałem wypowiedzenie
tym nic nie ugrasz.
mksmarcin pisze:Czy jest w ogóle sens próbować gadać, żeby obniżyli abonament lub cenę telefonu
jest sens. W salonie nie dostaniesz więcej. Pogadaj z nimi (*600), tylko bez nerwów, spokojnie przedstaw, że do tej pory proponowano to i to, ale oczekujesz więcej.

Obrazek

#445218  autor: elkanguro
 05 gru 2010, 23:44
ubuntulnx pisze:elkanguro napisał/a:
Czy to prawda że do OA nie można już dostać pakietów do wszystkich sieci? :( :( Dzwoniła do mnie dziś Pani z jakiejś centrali, mówiła że to co ona mi przedstawia to jest max i niestety pakiety do wszystkich tylko w nowych taryfach.

Mówiła prawdę. W OA możliwe jest tylko Wszyscy w Orange 18 ekstra na całą umowę, Taniej po abonamencie na całą umowę, Taniej w abonamencie na 6 miesięcy, Twój Numer na okres uzależniony od tego czy ktoś miał tę usługę wcześniej (jak miał, to na całą umowę), Pakiet SMS/MMS na 6 m-cy, Wieczory i weekendy z 50% rabatu bodaj na całą umowę. I prezenty na zawsze rzecz jasna. Oczywiście piszę o umowie na rok.
Hej, czy od miesiąca nic się nie zmieniło? Czy w OA również dostanę te dodatkowe 40% do wszystkich?

Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet

#445221  autor: ubuntulnx
 05 gru 2010, 23:51
elkanguro pisze:Hej, czy od miesiąca nic się nie zmieniło? Czy w OA również dostanę te dodatkowe 40% do wszystkich?
Nie. Dodatkowe procenty dostaniesz przechodząc na nowe plany taryfowe (w Twoim przypadku co najmniej 29zł). Tylko i wyłącznie w tym przypadku. W Orange Abonament wycięto wszystkie usługi ze 100% rabatem (chyba, że ktoś wcześniej miał Twój numer), nie ma już wszyscy w Orange 18 ekstra, Taniej w/po abonamencie, pakietu SMS/MMS Pozostało 50% rabatu na Popołudnia i weekendy i 50% rabatu na Navifon.

Obrazek

#445235  autor: jimmydj
 06 gru 2010, 08:52
Witam.Mam dwa abo OA 25 i OA 55 w tym drugim mam 109 dni do przedłużenia umowy.Kiedy będę mógł to zrobić na *400 i czy mogę się spodziewać obniżki na lgkp500?Mój staż na tym numerze to niecałe 4 lata.Interesuje mnie abo 59.
Dzięki.

[ Dodano: 2010-12-06, 09:01 ]
Sorry. :lol: oczywiście lg p500 optimus one. Jeśli jakiś konsultant będzie mi mógł pomóc to proszę o kontakt na e-mail.

jimmydj

#445255  autor: ubuntulnx
 06 gru 2010, 11:19
jimmydj pisze:Witam.Mam dwa abo OA 25 i OA 55 w tym drugim mam 109 dni do przedłużenia umowy.Kiedy będę mógł to zrobić na *400 i czy mogę się spodziewać obniżki na lgkp500?Mój staż na tym numerze to niecałe 4 lata.Interesuje mnie abo 59.
Dzięki.
Sądzę, że już możesz dzwonić na *400 i zapytać, ewentualnie poczekaj, prawdopodobnie w pierwszym dniu Twojego uprawnienia zadzwoni konsultant.

Nie da się powiedzieć, czy będzie można obniżyć cenę tela, nie mając Twojego konta w systemie przed oczami.

Obrazek
 #445287  autor: psycho144
 06 gru 2010, 13:13
nadszedl ten dzien...
Jako , ze uzywam duzo es'ow - okolo 1000 miesiecznie, wybor padl na pelikana
wszyskto byloby pieknie gdyby byly dostpene jakies pakiety z wybranym numerem (czesto do kobiety dzwonie) tak jak mam w obecnym abonamencie (55zl + 1000sms'ow + wybrany numer )

Teraz mam przy pelikanie za 59zl + lg p500 na 36 miechow za 150zl
dodatkowe 1000 SMS-ów do Orange co miesiąc przez całą umowę
bezpłatny dostęp do Orange World
Nielimitowane rozmowy ze wszystkimi w Orange między 18:00 a 8:00 i cały weekend przez 9 miesięcy za 0 zł
dodatkowe 45 minut na rozmowy z Orange i stacjonarnymi co miesiąc przez 5 m-cy

czyli troche kiepsko, az sie wstrzymalem z przedluzeniem - wczesniejsza oferta ktora mialem byla o wiele lepsza

Probowal ktos z nimi cos wywalczyc ? np . wybrany numer lub oznike na fona ? - jest to mozliwe ( w plusie sie udawalo)

po prostu ceny jak i reszta sa prawie takie same jak dla nowego abonamenta... zadnycho obnizek telefonow i nic... jakby spuscili z ceny np. na 24 miechy z lg p500 na 150zl + wybrany numer , to bylbym szczesliwy... lub jakis inny ciekawszy telefon za dobra cene.
Albo jakby sie dalo przeniesc na firme i miec mozliwosc 1000 sms'ow w abo ( w co watpie) to bede bardzo szczesliwy.

Jako ,ze slyszalem , ze jest tu troche osob ktore pomoga w tej sprawie (pracownicy orange) - z checia skorzystam z waszej pomocy - zaoferowanie czegos innego/lepszego.

#445296  autor: Raskus
 06 gru 2010, 14:13
Ciężko powiedzieć nie mając wglądu.
Możesz coś wywalczyć, tyle Ci napisze.

Doradca klienta inwydualnego Orange

#445303  autor: KamaZ
 06 gru 2010, 14:45
Pomyśl nad usługą Zatrzymaj Czas Pro - link

#445313  autor: psycho144
 06 gru 2010, 15:22
fajna usluga - ale platna.
a mi chodzi o to ,zeby dostac taka usluge w cenie abonamentu - gdyz wczensiej za 55zl moglem ustawiac sobie 3 gratisy :
2 x po 500 sms'ow
1 x wybrany numer
Akurat malo dzwonie do ludzi poza dziewczyna , gdzie usługi ta byla bardoz na reke :D
Ostatnio zmieniony 09 mar 2012, 12:52 przez psycho144, łącznie zmieniany 1 raz.

schemat telewizora

#445315  autor: elkanguro
 06 gru 2010, 15:36
ubuntulnx pisze:Nie. Dodatkowe procenty dostaniesz przechodząc na nowe plany taryfowe (w Twoim przypadku co najmniej 29zł). Tylko i wyłącznie w tym przypadku. W Orange Abonament wycięto wszystkie usługi ze 100% rabatem (chyba, że ktoś wcześniej miał Twój numer), nie ma już wszyscy w Orange 18 ekstra, Taniej w/po abonamencie, pakietu SMS/MMS Pozostało 50% rabatu na Popołudnia i weekendy i 50% rabatu na Navifon.
COOO??!!
O ja piernicze, no to się załatwiłem! :/ Jeśli miałem kilka tygodni temu telefon z propozycją jeszcze z rabatami to również już nie jest możliwe? Normalnie cios prosto w serce, przecież już nigdzie nie dostanę takiej oferty jaką mam obecnie... było brać umowę na 3 lata... Naprawdę nic się nie da już zrobić?

Virgin Mobile
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet

#445317  autor: ProPozycja
 06 gru 2010, 15:43
elkanguro pisze:
ubuntulnx pisze:Nie. Dodatkowe procenty dostaniesz przechodząc na nowe plany taryfowe (w Twoim przypadku co najmniej 29zł). Tylko i wyłącznie w tym przypadku. W Orange Abonament wycięto wszystkie usługi ze 100% rabatem (chyba, że ktoś wcześniej miał Twój numer), nie ma już wszyscy w Orange 18 ekstra, Taniej w/po abonamencie, pakietu SMS/MMS Pozostało 50% rabatu na Popołudnia i weekendy i 50% rabatu na Navifon.
COOO??!!
O ja piernicze, no to się załatwiłem! :/ Jeśli miałem kilka tygodni temu telefon z propozycją jeszcze z rabatami to również już nie jest możliwe? Normalnie cios prosto w serce, przecież już nigdzie nie dostanę takiej oferty jaką mam obecnie... było brać umowę na 3 lata... Naprawdę nic się nie da już zrobić?
Takiej oferty jak masz w podpisie nigdy już nie otrzymasz...

Orange - dział utrzymania klienta postpaid
  • Strona 110 z 208
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 208
  • 1
  • 108
  • 109