Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Baterie są te same. Jak w N6303c ustawisz jasność ekranu na "Economy", to czas czuwania będzie podobny do tego z N6303i. Wystarczy obie Nokie położyć obok siebie i widać różnicę w jasności ekranu - szczególnie na jasnych motywach.Porównując parametry wersja z 'i' ma lepszą baterię
to wylacz ten zegarek i bedzie loozikryke24 pisze:Mega wielki zegar mi przeszkadza bo mam taki ładna animowany "motyw" i mi zasłania:D Od tak po prostu mój grymas:)On jest naprawdę trochę za duży....
Ja, swoją mam od kwietnia br. Nie mam z nią żadnych kłopotów. Wyczyściłem ze wszystkich niepotrzebnych mi "śmieci" i zrobiło się 20MB wolnego miejsca - używam wyłącznie do rozmów, SMS'y piszę "okazyjnie". Kupiłem w MM za 450zł.kowcio pisze:Mam nadzieję, że się nie rozczaruję i nie będę latał po serwisach lub ją od razu sprzedawał.
I jest wszystko ok.tagal pisze:kowcio napisał/a:
Mam nadzieję, że się nie rozczaruję i nie będę latał po serwisach lub ją od razu sprzedawał.
Ja, swoją mam od kwietnia br. Nie mam z nią żadnych kłopotów. Wyczyściłem ze wszystkich niepotrzebnych mi "śmieci" i zrobiło się 20MB wolnego miejsca - używam wyłącznie do rozmów, SMS'y piszę "okazyjnie". Kupiłem w MM za 450zł.
Zwykle tym "ideałem" okazuje się stary telefon do którego równamy noweryke24 pisze:Jestem zadowolony,na pewno jakiś czas będzie u mnie tym bardziej ze męczy mnie ostatnio te ciągle zmienianie telefonu i szukanie ideału:D
Jesteś pewien? A może spróbuj tak:WIADOMOŚCI - WIĘCEJ - UST.WIADOMOŚCI - WIADOMOŚCI SMS - OBSŁUGA ZNAKÓW - UPROSZCZONA. PO takich ustawieniach t9 będzie pisał z polskimi znakami, ale jak zobaczysz w wysłanych wiadomościach, to sms-y będą wychodzić bez znaków polskich, a przy samej edycji nie będzie ograniczeń co do ilości znaków i co za tym idzie dodatkowych opłat u operatora, że np z jednego sms-a zrobiły Ci się trzy. Spróbuj.Michas pisze:Najuciążliwszą wadą telefonu jest dla mnie kodowanie smsów. Po włączeniu polskiego słownika T9 komórka wysyła je z polskimi znakami włączając kodowanie utf-8, co drastycznie ogranicza ilość znaków w pojedynczej wiadomości i niestety nie da się tego zmienić.
Jeśli ktoś szybko pisze sms-y, nie patrząc nawet na klawiaturę i jeszcze do tego miałby pilnować czy t9 zrobił mu polski znak czy też nie, to myślę, że taki ktoś byłby bardzo rozczarowany i nie miał radości z użytkowania takiego telefonu co w efekcie skończyło by się pozbyciem danego modelu.Jedynym rozwiązaniem jest samodzielne pilnowanie, aby nie wstawić do wiadomości polskiego znaku.