ukefake pisze:play4you2, 15 stron temu pytałem co się dzieje z moim zapytaniem wysłanym przez PW na początku października. Kiedy mogę liczyć na odpowiedź?
Wybacz, czy mógłbyś mi się może jeszcze raz przypomnieć? Trochę dużo tych spraw mam i najwyraźniej mi gdzieś to umknęło. Jakbyś mógł jeszcze raz podesłać, będę wdzięczny.
lwiczek pisze:No i dostałem odpowiedź: "wszystko jest ok, połączenia zostały zakończone poprawnie" - no bomba...
Sprawdzałem tą sprawę i rzeczywiście, w naszych logach wszystko się zgadza. Trudno mi powiedzieć, dlaczego tak jest, ale jeżeli weryfikujemy to w systemie, to zakończenie połączenia jest prawidłowe. Czy nadal masz takie kłopoty?
lwiczek pisze:Sam nie wiem, czy odpowiedź wybitnie zbywająca żeby nie uznawać reklamacji czy po prostu faktycznie nic w logach nie było (dziwne! >: ),
Zapewniam Cię, że absolutnie nie zostałeś "zbyty".
lwiczek pisze: czy to znaczy, play4you2, że raczej sytuacja w 2g w mojej okolicy (dotyczącej tego zgłoszenia) się nie poprawi?!
Niestety, ale nie mogę ani potwierdzić tej wiadomości, ani jej zaprzeczyć. Po prostu na takie tematy nie mogę się wypowiadać. Z tego co mi wiadomo, 2G powinno w tej okolicy działać prawidłowo.
dkf pisze:naprawdę napisałem że powiedziano mi że byłem w dwóch różnych miejscach..?
Odpowiem tak "całokształtem". Rozumiem, że zapewne masz inne zdanie w tej kwestii i absolutnie mnie to nie dziwi. Niemniej jednak, sprawa była rozpatrywana, otrzymałeś informacje zwrotne. Ok, wiem, że dla Ciebie są one niewystarczające, jednak nie otrzymasz z całą pewnością logów stron internetowych. Możemy je dostarczyć na polecenie stosownych służb państwowych. Generalnie, zawsze masz prawo odwoływać się od podjętych decyzji do stosownych instytucji państwoych, do tego przeznaczonych. Jeżeli otrzymamy od nich sprawę, rozpatrzymy ją w oparciu o bieżące informacje, ajkie posiadamy na twój temat. Na chwilę obecną przyktro mi, ale sprawa jest niezasadna. To by było wszystko, co mam do powiedzenia w tym temacie.
qper pisze:Składaliśmy proste zgłoszenie dot. pot. rekompensaty (nr 23682052),
Ok, sprawę przekazałem do konsultanta. Jutro powinno zostać zamknięte.
kwistas pisze:Witam czy Play24 ma kiedyś zamiar działać?
Tak ogólnie do wszystkich w sprawie Play24. Wszystkie wasze sugestiie przekazuję na bieżąco do Administartora. Niestety, tylko tyle mogę dla was zrobić.
metpablo pisze:Play4you2 - proste zgloszenie nr 24374942
Podobnie jak w przypadku qper, sprawa przekazana. Najprawdopodobnie jutro będzie zamkniete.
PioterP pisze:Użytkowniku play4you2 zgłaszam się do Ciebie w sprawie zgłoszeń z 30.10.10
Przypomnij mi się proszę jutro, wtedy postaram się kogoś do tego zmobilizować.
pawelpp pisze:P4Y ja tego nie rozumiem... po co ci ludzi do mnie dzwonią skoro oprócz przekazania informacji nie mogą nic zrobić i nic nie wiedzą?!
Dzwonią zazwyczaj z informacjami, jakie im przekazano. Taki mają obowiązek.
Pozdrawiam was serdecznie.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.