• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 109 z 244
  • 1
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 244

#444052  autor: kwistas
 30 lis 2010, 21:33
qper pisze:
zaq22 pisze:
kwistas pisze:Witam czy Play24 ma kiedyś zamiar działać? .
Strona działa, ale rano. Noc jest do spania.
http://www.youtube.com/watch?v=JgrL_SeXPH4#t=5m51s
Noce owszem są do spania ale wieczorami też nie działa.
Jak sama nazwa wskazuje jest to strona internetowa play24 więc powinna być dostępna 24h a nie 12 h.

Użytkownik sam decyduje kiedy, i o której chce korzystać.
Weź też pod uwagę, że jak ty śpisz to wiele osób jednak pracuje, żebyś mógł np. iść do sklepu i kupić rano batonik.
Zgadzam się z Tobą ;)
Dobry żart, ale przecież za to im płacę i reszta mojej najbliższej rodziny, nie na darmo ich namówiłem na Play. Teraz i rano dostać się nie mogę, normalnie wszystko chodzi profesjonalnie. :evil:
Ja też pracuje by inni mieli dostęp do danych usług i staram się wykonywać tą pracę jak najlepiej od innych wymagam tego samego.

Dobrze, że udało mi się wyłączyć bzdurne granie na czekanie kodem dezaktywującym oraz zbieraj minuty, które Play narzuca abonentom, którzy kupili abonament by uniknąć opłaty 2zł miesięcznie.

#444060  autor: aizo
 30 lis 2010, 21:59
Ja tego nie potrafię zrozumieć

Jedna ,druga awaria ok!

Teraz probolemy są codzinnie wieczorem.Kiedyś były dwa, trzy razy w tygodniu.

Nie rozumiem jak można tego nie ogarnać.

Połączenie nie może być zrealizowane.

#444071  autor: zaq22
 30 lis 2010, 23:13
Trudno to nazwać awarią, to raczej nowa świecka tradycja.
Od 1-go grudnia pojawi się napis
Obrazek

#444072  autor: playonline
 30 lis 2010, 23:14
23:13 i komunikat: "Oczekiwanie na logowanie.playmobile.pl..."

Dobranoc wszystkim.

Ps czy nie macie ostatnio problemu z ladowaniem sie Telepolis?

#444093  autor: PioterP
 01 gru 2010, 09:38
Użytkowniku play4you2 zgłaszam się do Ciebie w sprawie zgłoszeń z 30.10.10 nr 23329645 - bez odpowiedzi oraz 24226360 połączone z 24334433 telefoniczna obsługa z arvato obiecuje a potem milczy. Czy ta 1 sprawa jest taka ciężka do ogarnięcia?

#444118  autor: pawelpp
 01 gru 2010, 13:22
Po wczorajszej rozmowie z Play stwierdzam, że większość konsultantów można zastąpić automatem mówiącym "nie, nie można ... , nie wiem ... , tak nie powinno być ..., przepraszam ... , to nie należy do zakresu moich obowiązków ... , to nie możliwe ... " gdzie ... można zastąpić dowolnymi bzdurami.
P4Y ja tego nie rozumiem... po co ci ludzi do mnie dzwonią skoro oprócz przekazania informacji nie mogą nic zrobić i nic nie wiedzą?!

#444136  autor: Ofeck
 01 gru 2010, 16:10
mam nowy ab. longplay69, cykl bilingowy 19/20, umowa od 29.11, ale minut na koncie do wsz. do wykorzystania mam jedynie 80 zamiast 360, a ich waznosc do 29.12, gdzie sa brakujace minuty?

#444145  autor: KC-KARLOS
 01 gru 2010, 16:33
Ofeck pisze:mam nowy ab. longplay69, cykl bilingowy 19/20, umowa od 29.11, ale minut na koncie do wsz. do wykorzystania mam jedynie 80 zamiast 360, a ich waznosc do 29.12, gdzie sa brakujace minuty?
Już tłumaczę:
LongPlay 69 - 360 minut to MAKSYMALNA liczba minut do wykorzystania do wszystkich sieci ( Przy założeniu, że Pakiet Złotówek 69 zł wykorzystasz TYLKO na rozmowy).

Pakiet Złotówek - 69 PLN + pakiet 80 minut do wszystkich sieci

Złotówki są do wykorzystania na rozmowy krajowe (komórki i stacjonarne w Polsce), SMS-y i MMS-y (nie dotyczy Premium).
Inne usługi są rozliczane poza pakietem Złotówek (saldo poza abonamentem)

Stan konta sprawdzisz kodem *101#.

[ Dodano: 2010-12-01, 16:38 ]
Aha, jeśli zdecydujesz się na np. pisanie SMS-ów, wtedy proporcjonalnie będziesz mieć mniej minut do wszystkich (środki ze Złotówek zejdą), jeśli chcesz rozmawiać, zejdzie w pierwszej kolejności pakiet minut (te 80 minut).
Jeśli masz wątpliwości, pytaj :)

#444153  autor: Ofeck
 01 gru 2010, 16:50
ale złotówek mam 49 do wykorzystania, dodam, że mam oferte pracowniczą czyli za longplay 69 mam płacić 49

#444155  autor: KC-KARLOS
 01 gru 2010, 16:57
Ofeck pisze:ale złotówek mam 49 do wykorzystania, dodam, że mam oferte pracowniczą czyli za longplay 69 mam płacić 49
Brałeś ofertę z telefonem? Jeśli tak, to abonament wynosi zamiast 69 tylko 59 zł. Jeśli to taryfa LongPlay 69 to ta liczba "69" oznacza, że masz 69 zł Pakietu Złotówek w ramach tego abonamentu.

Jeśli to oferta bez telefonu, wtedy abonament kosztuje 34,50 zł

#444157  autor: Ofeck
 01 gru 2010, 17:00
nie, ja mam ofertę longplay 69 pracownicza, czyli obniżka na abonament 20zł. natomiast na play24 mam nie 69, a 49zł pakiet złotówek, tak czy inaczej dzięki

#444158  autor: KC-KARLOS
 01 gru 2010, 17:04
Ofeck pisze:nie, ja mam ofertę longplay 69 pracownicza, czyli obniżka na abonament 20zł. natomiast na play24 mam nie 69, a 49zł pakiet złotówek, tak czy inaczej dzięki
Rozumiem,
ale nawet jak Tobie obowiązuje zniżka na abo w LP69 w ofercie pracowniczej, powinienieś mieć 69 zł a nie 49 zł
(np. ci, co mają np LP49 bez telefonu mają 24,50 abonament i 49 zł pakietu Złotówek) - zniżka na abonament nie wpływa na przyznany Pakiet Złotówek w ramach domyślnej taryfy. Pozdrawiam!

#444163  autor: Ofeck
 01 gru 2010, 17:15
Karlos20 pisze:ale nawet jak Tobie obowiązuje zniżka na abo w LP69 w ofercie pracowniczej, powinienieś mieć 69 zł a nie 49 zł
(np. ci, co mają np LP49 bez telefonu mają 24,50 abonament i 49 zł pakietu Złotówek) - zniżka na abonament nie wpływa na przyznany Pakiet Złotówek w ramach domyślnej taryfy.
dokładnie, tak jest w regulaminie do umowy, ehh mam nadzieję, że się to wyjaśni, właśnie dlatego bałem się abonamentu

#444166  autor: KC-KARLOS
 01 gru 2010, 17:22
Ofeck pisze:
Karlos20 pisze:ale nawet jak Tobie obowiązuje zniżka na abo w LP69 w ofercie pracowniczej, powinienieś mieć 69 zł a nie 49 zł
(np. ci, co mają np LP49 bez telefonu mają 24,50 abonament i 49 zł pakietu Złotówek) - zniżka na abonament nie wpływa na przyznany Pakiet Złotówek w ramach domyślnej taryfy.
dokładnie, tak jest w regulaminie do umowy, ehh mam nadzieję, że się to wyjaśni, właśnie dlatego bałem się abonamentu
Na ile jest ta umowa? Jeśli bałeś sie abonamentu, może trzeba było wziąść Mixturę, albo wybrać PLAY FRESH...
Ja zrezygnowałem z LongPlay 1 zł przy przenoszeniu numeru do Play - na rzecz Fresh'a (też bałem się abonamentu) - chociaż oferta mnie zaskoczyła (darmowe rozmowy do PLAY na 6 miesięcy i 1 zł abonament), ale czekanie na e-faktury i ich opłacanie trochę mnie irytowało. A od dziś jestem już w ofercie na kartę i jestem zadowolony :)

#444171  autor: play4you2
 01 gru 2010, 17:33
ukefake pisze:play4you2, 15 stron temu pytałem co się dzieje z moim zapytaniem wysłanym przez PW na początku października. Kiedy mogę liczyć na odpowiedź?
Wybacz, czy mógłbyś mi się może jeszcze raz przypomnieć? Trochę dużo tych spraw mam i najwyraźniej mi gdzieś to umknęło. Jakbyś mógł jeszcze raz podesłać, będę wdzięczny.
lwiczek pisze:No i dostałem odpowiedź: "wszystko jest ok, połączenia zostały zakończone poprawnie" - no bomba...
Sprawdzałem tą sprawę i rzeczywiście, w naszych logach wszystko się zgadza. Trudno mi powiedzieć, dlaczego tak jest, ale jeżeli weryfikujemy to w systemie, to zakończenie połączenia jest prawidłowe. Czy nadal masz takie kłopoty?
lwiczek pisze:Sam nie wiem, czy odpowiedź wybitnie zbywająca żeby nie uznawać reklamacji czy po prostu faktycznie nic w logach nie było (dziwne! >: ),
Zapewniam Cię, że absolutnie nie zostałeś "zbyty".
lwiczek pisze: czy to znaczy, play4you2, że raczej sytuacja w 2g w mojej okolicy (dotyczącej tego zgłoszenia) się nie poprawi?!
Niestety, ale nie mogę ani potwierdzić tej wiadomości, ani jej zaprzeczyć. Po prostu na takie tematy nie mogę się wypowiadać. Z tego co mi wiadomo, 2G powinno w tej okolicy działać prawidłowo.
dkf pisze:naprawdę napisałem że powiedziano mi że byłem w dwóch różnych miejscach..?
Odpowiem tak "całokształtem". Rozumiem, że zapewne masz inne zdanie w tej kwestii i absolutnie mnie to nie dziwi. Niemniej jednak, sprawa była rozpatrywana, otrzymałeś informacje zwrotne. Ok, wiem, że dla Ciebie są one niewystarczające, jednak nie otrzymasz z całą pewnością logów stron internetowych. Możemy je dostarczyć na polecenie stosownych służb państwowych. Generalnie, zawsze masz prawo odwoływać się od podjętych decyzji do stosownych instytucji państwoych, do tego przeznaczonych. Jeżeli otrzymamy od nich sprawę, rozpatrzymy ją w oparciu o bieżące informacje, ajkie posiadamy na twój temat. Na chwilę obecną przyktro mi, ale sprawa jest niezasadna. To by było wszystko, co mam do powiedzenia w tym temacie.
qper pisze:Składaliśmy proste zgłoszenie dot. pot. rekompensaty (nr 23682052),
Ok, sprawę przekazałem do konsultanta. Jutro powinno zostać zamknięte.
kwistas pisze:Witam czy Play24 ma kiedyś zamiar działać?
Tak ogólnie do wszystkich w sprawie Play24. Wszystkie wasze sugestiie przekazuję na bieżąco do Administartora. Niestety, tylko tyle mogę dla was zrobić.
metpablo pisze:Play4you2 - proste zgloszenie nr 24374942
Podobnie jak w przypadku qper, sprawa przekazana. Najprawdopodobnie jutro będzie zamkniete.
PioterP pisze:Użytkowniku play4you2 zgłaszam się do Ciebie w sprawie zgłoszeń z 30.10.10
Przypomnij mi się proszę jutro, wtedy postaram się kogoś do tego zmobilizować.
pawelpp pisze:P4Y ja tego nie rozumiem... po co ci ludzi do mnie dzwonią skoro oprócz przekazania informacji nie mogą nic zrobić i nic nie wiedzą?!
Dzwonią zazwyczaj z informacjami, jakie im przekazano. Taki mają obowiązek.

Pozdrawiam was serdecznie.

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.

#444173  autor: KC-KARLOS
 01 gru 2010, 17:36
Play4You2 - co z moim problemem, ile będe czekał? Wyjaśni się sprawa z tymi simami? Luknij na moją PW

#444188  autor: Pochi
 01 gru 2010, 18:24
Dzis przeszedlem do play i juz mi (na sile) robi dobrze.
Czy każdemu nowemu klientowi uruchamiacie granie na czekanie??
Ostatnio zmieniony 01 gru 2010, 19:23 przez Pochi, łącznie zmieniany 1 raz.

#444190  autor: Ofeck
 01 gru 2010, 18:31
ja to wyłączyłem z pozycji play24

#444195  autor: dkf
 01 gru 2010, 18:46
play4you2 pisze:dkf napisał/a:
naprawdę napisałem że powiedziano mi że byłem w dwóch różnych miejscach..?

Odpowiem tak "całokształtem". Rozumiem, że zapewne masz inne zdanie w tej kwestii i absolutnie mnie to nie dziwi. Niemniej jednak, sprawa była rozpatrywana, otrzymałeś informacje zwrotne. Ok, wiem, że dla Ciebie są one niewystarczające, jednak nie otrzymasz z całą pewnością logów stron internetowych. Możemy je dostarczyć na polecenie stosownych służb państwowych. Generalnie, zawsze masz prawo odwoływać się od podjętych decyzji do stosownych instytucji państwoych, do tego przeznaczonych. Jeżeli otrzymamy od nich sprawę, rozpatrzymy ją w oparciu o bieżące informacje, ajkie posiadamy na twój temat. Na chwilę obecną przyktro mi, ale sprawa jest niezasadna. To by było wszystko, co mam do powiedzenia w tym temacie.
informacje zwrotne..?? Nie żartuj... Nie dostałem zupełnie nic!! Żadnych konkretów.. Uparcie twierdzicie że wszystko jest ok.. ale nie jest.. Czy to nie jest idiotyczne, debilne, głupie... że nie chcecie podać mi adresu strony z którą rzekomo się łączyłem..? chronicie moje własne dane osobowe przede mną..?? Jeśli się łączyłem to co stoi na przeszkodzie..? Jesli wykonuje połączenia telefoniczne, to w każdej chwili mogę sprawdzić pod jaki numer dzwoniłem.. Jeśli wysyłam sms/mms to bez problemu moge się dowiedzieć gdzie wysyłałem.. Dlaczego więc adres strony z którą się rzekomo łączyłem jest nagle tajemnicą państwową..???????????? Nie jestem w stanie tego pojąć... Obaj dobrze wiemy, że nie było żadnego połączenia, dlatego nie podajecie mi tego adresu.. Zwyczajnie go nigdy nie było...

#444206  autor: Pochi
 01 gru 2010, 19:24
Ofeck pisze:ja to wyłączyłem z pozycji play24
oczywiscie tez to wylacze tylko najpierw niech zacznie dzialac play24!!!
  • Strona 109 z 244
  • 1
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 244
  • 1
  • 107
  • 108
  • 109