• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 108 z 208
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 208

#443678  autor: ubuntulnx
 28 lis 2010, 14:06
chowek, odnosząc się do całej waszej dyskusji, po pierwsze nie ma Pogaduch w Orange w mixie, są tylko w abonamencie, to co Ci proponowali to były Popołudnia i weekendy i nie od 18, tylko od 16. Jeżeli ktoś Ci dawał Pogaduchy, to znaczy, że mowił o abonamencie.

Bardzo wątpliwe, żebyś dostał do całości jeszcze 500MB i wybrany numer. 100MB i wybrany numer prędzej.

Obrazek

#443700  autor: Raskus
 28 lis 2010, 15:26
chowek, źle zrozumiałeś.
Nie wiem z jakim konsultantem rozmawiałeś czy konsultantką, właściwie jest to jedna z bardziej denerwujących rzeczy mnie w mojej pracy gdzie lewi ludzie co dzwonią wcześniej sami nie wiedzą o co chodzi albo się nawet na tym nie znają. A tego przecież praca wymaga.
Dla kogoś dwie różne sprawy, dla mnie jedno i to samo.
I doradziłem Ci co zrobić.
Ale skoro to jest mix to jednak nie chodzi tutaj o pogaduchy, na pewno nie, a o Wieczory i Weekendy jednak. To już zmienia jednak postać rzeczy.

Doradca klienta inwydualnego Orange

#443727  autor: chowek
 28 lis 2010, 17:18
ubuntulnx pisze:chowekBardzo wątpliwe, żebyś dostał do całości jeszcze 500MB i wybrany numer. 100MB i wybrany numer prędzej.
2 darmowe numery i 100MB w tej chwili proponuje, a ja chciałbym to zamienić na 1 i 500MB, oczywiście jeżeli będzie istniała taka możliwość:)

#443735  autor: gontar
 28 lis 2010, 17:44
Witam

Posiadam pewien problem a mianowicie, tydzien temu założyłem konto na orange.pl wszystko było ok aż do czasu, wczoraj chciałem zalogować się na koncie, lecz wyskoczył mi komunikat że złe hasło, zdziwiłem się bo hasło wpisałem dobre, dałem wieć przypomnienie na emaila lecz opcja ta została u mnie zablokowana. Jutro będe mógł przedłużyć umowę z orange a konta nie mam, co powinienem zrobić??

I drugie pytanie.
Posiadam obecnie Nowy Mix dla Firm 30 ( wszystko mam drogie, 0 minut itp) i mam pytanie czy przez internet będe mógł zmienić plan taryfowy i skorzystać z jakiejś ciekawej oferty ? telefon już sobie wybrałem, czy lepiej poczekać te 2 tygodnie, i iść do salonu i tam przedłużyc umowę?? Przez tyle lat po prostu nie miałem żądnej promocji nic a nic, drogie smsy jedynie koszt rozmów trzymał poziom.

#443759  autor: sosen
 28 lis 2010, 19:53
Dzwonisz do bok odblokują ci konto i ewentualnie wyślą hasło tymczasowe

#443768  autor: gontar
 28 lis 2010, 20:48
No i mam problem

Powiedział mi że może mi usunąć konto i nowe będę mógł założyć jutro po 24 czyli we wtorek, ale potrzebuje do tego kodu abonenckiego ( jak by mu nie wystarczyło że dzwonie z tego telefonu) bo umowa z tym kodem abonenckim została u mamy w pracy :smt010

#443781  autor: sosen
 28 lis 2010, 22:01
zadzwoń jeszcze raz :-P

#443785  autor: gontar
 28 lis 2010, 22:38
po co ?:d bez tego numeru abonenta nie da rady :( ale dziwne że tylko usuniecie konta wchodzi w gre, nie ogarniam czasami tego orange

#443795  autor: sosen
 28 lis 2010, 23:28
a o której dzwoniłeś? po 18?

#443799  autor: gontar
 28 lis 2010, 23:56
po 18

#443853  autor: misiaeel
 29 lis 2010, 15:35
Witam,
mam abonament w orange od ładnych kilku lat. Podpiete sa pod to dwa telefony. Oba na abonament po 59zl, czyli miesiecznie place okolo 140/150zl. Na stronie orange pisza ze pozostalo mi 51 dni do przedluzenia umowy z jednego numeru. Nie zalezy mi na dodatkowych minutach, tylko na telefonie konkretnie noki e52 lub e72. Czy będa ona w takich samych cenach jak na stronie, tj ze ktos bierze nowy abonament za 59 i ma te telefony bodajze za kilkaset złotych czy bede miala jakas zniżke?

#443886  autor: ubuntulnx
 29 lis 2010, 22:38
misiaeel pisze:Witam,
mam abonament w orange od ładnych kilku lat. Podpiete sa pod to dwa telefony. Oba na abonament po 59zl, czyli miesiecznie place okolo 140/150zl. Na stronie orange pisza ze pozostalo mi 51 dni do przedluzenia umowy z jednego numeru. Nie zalezy mi na dodatkowych minutach, tylko na telefonie konkretnie noki e52 lub e72. Czy będa ona w takich samych cenach jak na stronie, tj ze ktos bierze nowy abonament za 59 i ma te telefony bodajze za kilkaset złotych czy bede miala jakas zniżke?
Za mało konkretów. Oferta indywidualna/firmowa? Cena telefonu zależy od wysokości abo/długości umowy i jeszcze kilku innych czynników. Nikt nie mając Twojego konta przed oczami, nie powie Ci ostatecznej ceny za telefon.

Obrazek

#443895  autor: misiaeel
 29 lis 2010, 23:01
Oferta indywidualna a umowa jest od 5 lat. Nie chodzi mi o konkretna cene tylko o to czy te telefony beda w takiej samej cenie jak dla kogos kto dopiero chce przystapic do orange.

#443899  autor: ubuntulnx
 29 lis 2010, 23:12
misiaeel pisze:Oferta indywidualna a umowa jest od 5 lat. Nie chodzi mi o konkretna cene tylko o to czy te telefony beda w takiej samej cenie jak dla kogos kto dopiero chce przystapic do orange.
Nikt Ci na to nie odpowie, nie mając Twojego konta przed oczami. Rabaty na telefony są jak najbardziej możliwe, ale zależą od kilku rzeczy.

Obrazek

#443949  autor: mootoor
 30 lis 2010, 11:15
Rabaty zależą od rachunków i stażu. Ja teraz będę przedłużał umowę na 9 i 10 rok. Jak mi wyliczyła konsultantka mój średni rachunek przez ostatnie 2 lata to 170 zł miesięcznie. Obecnie proponują mi zniżkę na każdy tel -400 zł i jakieś oferty ale nie pamiętam. Szkoda tylko ze IP jest taki drogi a ostatnio nawet podrożał o 200zł. Zastanawiam się nad desire HD w abonamencie za 100zł na 2 lata. Myślałem też o HTC Mozarcie ale jeszcze nie jest dostępny :|

[ Dodano: 2010-11-30, 11:20 ]
misiaeel pisze:Witam,

Moja matka ma chyba też abonament 59 zł i przy przedłuzaniu udało mi się dostać znizkę -100zł chociaż na 2 dzień orange wprowadziło nowe oferty: pelikan;pantera itp i ten tel był 100 zł tańszyz wejścia. he he pech

#443994  autor: zikan1304
 30 lis 2010, 15:43
witam,

od kilku dni moge przedluzyc umowe przez internet - ale tylko teoretycznie jest to oferta personalizowana, bo ja na stronie specjalnie dla mnie znajduje tylko "delfin bez telefonu" lub "delfin z nokia c3" co jest żartem jakims! czy tylko ja tak mam?

jak ogladam inne telefony, to warunki sa dokladnie takie same jak dla nowych klientów, co mnie napawa duzym zniecheceniem do kontynuowania umowy. nie sa to strachy, tylko raczej konstatacje - nie spodziewam sie, ze gdzie indziej jest lepiej, ale widze, ze u mie jest kiepsko...

zainteresowany jestem iphonem4, abo 100-150 pln, na 24 miesiace. moje rachunki srednio z ostatniego roku to 116 pln przy abo 100. i przy takich kryteriach cena ip4 w abo 99 pln to prawie 1600. znowu żart! macie jakies sugestie lub porady?

kupno czegos innego i sprzedaz na allegro to jest jakies rozwiązanie, ale mi się nie za bardzo chce kombinowac, kupowac, sprzedawać dla niepewnego zysku 100 czy 200 pln. więcej na takich operacjach nie zyskam, a telefony naprawde drogo sprzedawalne (jak htc desire hd) są tez drogie w ofercie (849pln w abo jak powyzej) i róznica kupno-sprzedaz nie pozwala na zakup ip4 znacznie taniej...

i jeszcze jedno pytanie - czy umowa sie liczy od konca starej, czy od dnia podpisania?

#444001  autor: ProPozycja
 30 lis 2010, 16:10
zikan1304 pisze:witam,

od kilku dni moge przedluzyc umowe przez internet - ale tylko teoretycznie jest to oferta personalizowana, bo ja na stronie specjalnie dla mnie znajduje tylko "delfin bez telefonu" lub "delfin z nokia c3" co jest żartem jakims! czy tylko ja tak mam?

jak ogladam inne telefony, to warunki sa dokladnie takie same jak dla nowych klientów, co mnie napawa duzym zniecheceniem do kontynuowania umowy. nie sa to strachy, tylko raczej konstatacje - nie spodziewam sie, ze gdzie indziej jest lepiej, ale widze, ze u mie jest kiepsko...

zainteresowany jestem iphonem4, abo 100-150 pln, na 24 miesiace. moje rachunki srednio z ostatniego roku to 116 pln przy abo 100. i przy takich kryteriach cena ip4 w abo 99 pln to prawie 1600. znowu żart! macie jakies sugestie lub porady?

kupno czegos innego i sprzedaz na allegro to jest jakies rozwiązanie, ale mi się nie za bardzo chce kombinowac, kupowac, sprzedawać dla niepewnego zysku 100 czy 200 pln. więcej na takich operacjach nie zyskam, a telefony naprawde drogo sprzedawalne (jak htc desire hd) są tez drogie w ofercie (849pln w abo jak powyzej) i róznica kupno-sprzedaz nie pozwala na zakup ip4 znacznie taniej...

i jeszcze jedno pytanie - czy umowa sie liczy od konca starej, czy od dnia podpisania?
Od końca starej.

Orange - dział utrzymania klienta postpaid

#444054  autor: mootoor
 30 lis 2010, 21:42
zikan1304 pisze:witam,

Zadzwoń na nr *400 jest to program propozycja dla klientów. tam może uda Ci się wywalczyć większy rabat. Przez internet ceny są takie same tylko ze o 100zł niższe niż w salonie.

#444359  autor: kondziu23
 02 gru 2010, 11:56
Mogę prosić o sprawdzenie oferty

Tel Samsung Galaxy S (199 PLN)
Abonament Pantera 99
+ 120min na rozmowy do wszystkich
+ 1 Numer
+ 1 GB dodatkowo na transfer danych
+ HotSpot

Jest coś takiego możliwe przy obecnych rachunkach na poziomie 100 PLN
ewentulanie czy na coś więcej mogę liczyć?

#444387  autor: telemaniak93
 02 gru 2010, 14:36
Witam!
Mam szybkie pytanie. Mianowicie chodzi mi o sprowadzenie dla mnie telefonu. Czy jest taka możliwość? Jest to telefon którego nie ma w cennikach. Chodzi mi o Nokie 3710. Czy jest jakaś możliwość aby go dostać?
  • Strona 108 z 208
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 208
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108