• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #442804  autor: banderas
 23 lis 2010, 16:15
Witam czy ktoś z was juz skorzytał z promocji LohgPlay z playstaion (ponizej reg.)
http://www.playmobile.pl/resources/pdf/ ... 1.2010.pdf

chciałbym dowiedzieć jak praktycznie zrealizować wymogi tej promocji aby dostać playstation, chopdzi o to w jaki sposób play "dodaje" abonamenty na moje konto osób poleconych
wymogi odnośnie kwot rozumiem ze to są kwoty przed zrabatowaniem.

a drugie jesłi porzekrocze sume abonamentów poleconych czy nadał mam szanse na playstation 3 za 1zł

banderassso

#442823  autor: kerim36
 23 lis 2010, 17:56
nie wnikajac za bardzo w towje zapytanie uprzedzam, iz playstation juz nie dostaniesz bo ich nie ma - skonczyly sie

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#442872  autor: rafal149135
 23 lis 2010, 22:35
kerim36 pisze:nie wnikajac za bardzo w towje zapytanie uprzedzam, iz playstation juz nie dostaniesz bo ich nie ma - skonczyly sie
sa jeszcze w salonach ostatnie sztuki, dzisiaj dzwonilem i w 1 salonie pani nawet powiedziala ze dzisiaj przyszla nowa dostawa i sama jeszcze nie wie jakie ma zestawy jednak ze cene jaka mi zawolali za samo PS3 przy LP Telefon 69 to 349zl

#443006  autor: eelbe
 24 lis 2010, 18:47
Playstation na pewno będą, są w zimowym katalogu play więc bez sensu gdyby ich ponownie nie wprowadzili. Gruszka mówił że będą, to będą :D
Poza tym przytoczony wyżej regulamin jest z dnia 17 listopada, była wcześniej wersja z października jeszcze także jakby nie mieli ps3 to nie przedłużaliby.

Ciekawi mnie punkt 5 regulaminu, wychodzi że nikt nie może skorzystać z oferty:P Temat był poruszany w wątku głównym play przeze mnie ale nie otrzymałem odpowiedzi o co z tym chodzi.

Zastanawia mnie także czy prawdą są słowa usłyszane od babki w punkcie play. Przenosiłem numer z orange na kartę do play fresh, podałem osoby które przejdą (reszta rodziny)i usłszałem że jak pierwsza osoba przejdzie i poda pozostałe numery, nawet te same które ja teraz podałem to ona też dostanie ps3. Play moze sobie pozwolic na cos takiego? Toż to PS3 drogą zabawką jest.

Mam nadzieje że ktoś obeznany wypowie się tutaj.

#443052  autor: rafal149135
 24 lis 2010, 21:34
eelbe pisze: Zastanawia mnie także czy prawdą są słowa usłyszane od babki w punkcie play. Przenosiłem numer z orange na kartę do play fresh, podałem osoby które przejdą (reszta rodziny)i usłszałem że jak pierwsza osoba przejdzie i poda pozostałe numery, nawet te same które ja teraz podałem to ona też dostanie ps3. Play moze sobie pozwolic na cos takiego? Toż to PS3 drogą zabawką jest.
bzdura na resorach, chyba ze za 999zl to wtedy moge sie zgodzic

#443082  autor: eelbe
 24 lis 2010, 23:00
Wyraźnie stwierdziła że za złotówkę [plus abonament 1zł na 12m]

Ojj play powinien lepiej szkolic pracownikow ;p

#443083  autor: rafal149135
 24 lis 2010, 23:04
wiem jak to jest... PS3 dostaniesz wtedy gdy polecisz osoby ktore wezma ABONAMENT na laczna sume co najmniej 250zl... lub PSP jesli wezma za 150zl

#443088  autor: banderas
 24 lis 2010, 23:25
czy ktoś tą promocję już spraktykował ?

banderassso

#443136  autor: rafal149135
 25 lis 2010, 11:21
eelbe pisze: Zastanawia mnie także czy prawdą są słowa usłyszane od babki w punkcie play. Przenosiłem numer z orange na kartę do play fresh, podałem osoby które przejdą (reszta rodziny)i usłszałem że jak pierwsza osoba przejdzie i poda pozostałe numery, nawet te same które ja teraz podałem to ona też dostanie ps3. Play moze sobie pozwolic na cos takiego? Toż to PS3 drogą zabawką jest.

Mam nadzieje że ktoś obeznany wypowie się tutaj.
Aż pojde dzisiaj i to zweryfikuje

[ Dodano: 2010-11-26, 16:09 ]
nie ma mozliwosci podania tych samych numerow, dziekuje dobranoc