Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
sa jeszcze w salonach ostatnie sztuki, dzisiaj dzwonilem i w 1 salonie pani nawet powiedziala ze dzisiaj przyszla nowa dostawa i sama jeszcze nie wie jakie ma zestawy jednak ze cene jaka mi zawolali za samo PS3 przy LP Telefon 69 to 349zlkerim36 pisze:nie wnikajac za bardzo w towje zapytanie uprzedzam, iz playstation juz nie dostaniesz bo ich nie ma - skonczyly sie
bzdura na resorach, chyba ze za 999zl to wtedy moge sie zgodziceelbe pisze: Zastanawia mnie także czy prawdą są słowa usłyszane od babki w punkcie play. Przenosiłem numer z orange na kartę do play fresh, podałem osoby które przejdą (reszta rodziny)i usłszałem że jak pierwsza osoba przejdzie i poda pozostałe numery, nawet te same które ja teraz podałem to ona też dostanie ps3. Play moze sobie pozwolic na cos takiego? Toż to PS3 drogą zabawką jest.
Aż pojde dzisiaj i to zweryfikujeeelbe pisze: Zastanawia mnie także czy prawdą są słowa usłyszane od babki w punkcie play. Przenosiłem numer z orange na kartę do play fresh, podałem osoby które przejdą (reszta rodziny)i usłszałem że jak pierwsza osoba przejdzie i poda pozostałe numery, nawet te same które ja teraz podałem to ona też dostanie ps3. Play moze sobie pozwolic na cos takiego? Toż to PS3 drogą zabawką jest.
Mam nadzieje że ktoś obeznany wypowie się tutaj.