• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #44214  autor: jaca691
 13 sty 2006, 10:57
Jak Myslicie warto jeszcze wogole czekac na jakies Obnizki w Propozycji Orange czy nie?? Sam juz nie wiem czekam na obnizenie cen telefonow juz od lipca 2005 i nie wiem czy przedluzac umowe czy rezygnowac! obecnie mam idea optima 120..a zamierzam zmienic na Twoj plan 100 moze 90..ale na razie te ceny ktore mi oferuja za cholere mnie nie satysfakcjonuja! np.
nokia 6630 - 350zl - kiedys dawali rabat teraz juz nie
motorola v3-299zl- jeszcze ze dwa miesiace temu mialem ja za 99zl
SonyEricsson K750- 299zl

#44249  autor: gm
 13 sty 2006, 13:41
Narazie wygląda na to, że nie opłacało się czekać. W sumie od lipca już minęło ponad pół roku i tyle mniej miałbyś do końca umowy. Postrasz ich rozwiązaniem umowy i zakupem nowej (niekoniecznie u nich). A tak swoją drogą to poczekaj do 16 sttcznia może wtedy coś zmienią w swojej ofercie dla takich jak Ty, czyli niezwiązanych umową.
 #44324  autor: rtoip10
 13 sty 2006, 16:36
No jak poczekasz jeszcze z pół roku to ceny tych słuchawek napewno spadną tylko czy ty je bedziesz jeszcze chciał ???
 #44327  autor: makabras
 13 sty 2006, 16:46
rtoip10 pisze:No jak poczekasz jeszcze z pół roku to ceny tych słuchawek napewno spadną tylko czy ty je bedziesz jeszcze chciał ???
no nie byl bym taki pewny, bo jeszcze orange zwola jakas konferencje i znowu ceny tel pojda w gore :lol:

#44328  autor: gm
 13 sty 2006, 16:46
Nie do końca spadną, bo jak napisał, wcześniej miałby lepsze ceny za te słuchawki. Podobno przełomem będzie 16 styczeń, ale mi się wydaje, że konkretne oferty powinny pojawiać się przełomem stycznia i lutego. Chociaż w Erze już jest fajna promocja. Szczegóły w dziale promocji.

#44343  autor: jaca691
 13 sty 2006, 17:15
W polowie lipca wyjechalem do angli i wrocilem koniec wrzesnia..dzwonie do propozycji a Tu..drozsze telefony :D..tak wlasnie sie zastanawiam czy nie przedluzyc sobie umowy na rok bez telefonu! ale jak kurde pod koniec miesiaca bedzie rewolucja...Acha co do straszenia..to w jaki sposob wy to robicie?? bo ja praktycznie przy kazdym moim telefonie pytam sie jak wyglada przenoszenie numeru i rezygnacja z umowy..ale zaden z nich jak do tej pory sie nie zlamal...napisalem nawet reklamacje..na orange24-online..po 3 dniach napisali ze przyjeli reklamacje..poczym nastepnego dnia zadzwonila pani z bok i zaproponowala to samo!!