A jeszcze ciebie Dario pomęcze troche. Właśnie problem w tym że nie wiedziałem że to się tak wszystko popieprzy, i nie pamiętam tego nazwiska konsultantki, i co w takiej sytuacji mam zrobić. A własnie przecież oni mogą sprawdzić o której dokładnie inicjowałem połaczenie do BOK w dniu 23.12.2005 i też pewnie wiedzą kto ze mną rozmawiał. A jak myślisz będzie im sie chciało szukac tyle tych danych w komputerach ? Chyba nie, ale mam nadzieje że to niezaważy na ich decyzji że tego nie pamiętam ponieważ skąd miałem wiedzieć że mnie Plus zrobił w takiego koniam jak bym wiedział że sie to tak potoczy, to bym nawet jej adres spisał i nagrał rozmowę

Ale niestety niewiedziałem. I jeszcze jedna kwestia. Chciałbym to zrobić w Sklepie Firmowym we Wrocławiu, ponieważ tam mi jest najbliżej i wole to załatwić osobiście, ale niestety babci ze mną niebedzie bo jest w szpitalu a telefon jest właśnie na nią zarejestrowany. Można iść do sklepu firmowego z upoważnieniem od babci czy wystarczą wszystkie dane (Pesel,Nr. dowodu tozsamości, PlusKod, i adres zamieszkania). Sory że tak męcze ale chciałbym być przygotowany do tej wojny lepiej od nich