• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #439396  autor: skocky d
 04 lis 2010, 17:21
Witam :)
A wiec chciałbym przedstawic swoj problem :(
We wtorek dzwonił do mnie konsultant z Orange no i gadałem z nim no i wiecie telefon proponował no i zdecydowałem sie SE Spirio :) No i podawałem wszytkie dane pesel itp adres.
NO i tu pytanie ile moze trwac przesyłka(kurier) ?
Siedziba w Wawie a ja mieszkam około 50km od niej.
I kto wie moze czy zamówienie moze zostało wysłane ? Jak sprawdzic postępy ?
Kiedy moge spodziewac sie tel ?
Z Góry dziekuje za pomoc :)
Pozdrawiam Arek
Ostatnio zmieniony 09 lis 2010, 19:57 przez skocky d, łącznie zmieniany 1 raz.

#439417  autor: Samuraj
 04 lis 2010, 18:08
Firma Kurierska dostarcza przesyłkę maksymalnie w ciągu 7 dni roboczych no i telefon w tym terminie dostarczy no. No i aby sprawdzić status przesyłki wystarczy skontaktować się z BOKiem Orangowskim no i zapytać konsultanta.
A no i jeszcze jedno telefonu mozesz się spodziewać w najbliższym czasie no i oczywiście sprawdź paczkę przy kurierze.
pozdrawiam

Jam Samuraj, skumaj, honor i duma u nas
To Skor, Mati, Bukarini, K.D.W.A. - StyliSuma
Anno Domini ku anatomii miliardów
Sztuka artu synu, na linii startu tu

#440374  autor: skocky d
 09 lis 2010, 19:51
Witam ponownie.
Dzis Mija 7'udmy dzien.. A telefonu ani śladu.
Dzwoniłem wczoraj do Orange i mówili ze dzis najpóźniej jutro powinien byc..
A co jak nie bedzie ?
Czy jest mozliwosc odebrania telefonu w najblizym salonie Orange ?
Co dalej jesli sie na telefon nie doczekm ?

#440381  autor: zoltan666
 09 lis 2010, 20:34
Ale to siódmy dzień kalendarzowy, a nie roboczy. Siedem dni roboczych minie w czwartek.