Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Mam telefon stacjonarny Panasonic TC-1000. Nieużywałem go z 2-3 lata. Przed rozłączeniem chodził w 100%. Teraz wyciągnąłem go znowu - okazuje się że słuchawka nie działa w ten sposób że niesłychać w niej osoby dzwoniącej, natomiast głos wychodzący normalnie działa i słychać go ok.
Co się stało może ktoś wie?.
A może ma ktoś do sprzedania dobrą słuchawkę - z miłą chęcią odkupię.
wymień wkladkę sluchawkową bedzie dobrz-albo sprawdz luty na płycie słuchawki
jesli nic to nieda to bedziemy ruszac temat-schemat mam do niego także nie bedzie problemu
pytanie głowne jak naciśniesz talk slyszysz sygnal w słuchawce bezprzewodowej??
-wkładka bedzie miala ok 130om
Saracen pisze:wymień wkladkę sluchawkową bedzie dobrz-albo sprawdz luty na płycie słuchawki
jesli nic to nieda to bedziemy ruszac temat-schemat mam do niego także nie bedzie problemu
pytanie głowne jak naciśniesz talk slyszysz sygnal w słuchawce bezprzewodowej??
-wkładka bedzie miala ok 130om
W słuchawce niestety nie słychać nic. Słychać głos za to z drugiej strony.
pytac w slepach elektronicznych-lub giełda...jesli posiadasz jakiś aparat który ma wybieranie tonowe atlantel..itd są tam zastosowane dokładnie te same wkładki słuchawkowe...