• Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.
Wszystko, co dotyczy spraw technicznych i działania sieci.
 #438816  autor: waeren
 01 lis 2010, 16:33
Ostatnio miałem okazję być w głównym salonie Plusa w Szczecinie i Pani na pytanie moje, dlaczego w Plusie nie spada cena połączenia do Play, chociaż spadł już MTR, odpowiedziała mi, że to nie zależy od MTR tylko od tego, że Play żąda od innych sieci żeby mu płacili tyle i tyle, i że prezes Polkomtela nawet pisma do UKE w tej sprawie pisał i nic, że dlatego jest tak drogo bo Play tyle żąda :?: Wg mnie to totalna bzdura i rozliczenie między Play i Plusem to dokładnie tyle ile określa MTR a nie, że Play żąda jakiejś kwoty od Plusa.........ale może czegoś nie wiem, niech ktoś mnie oświeci :shock:

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)

#439065  autor: agaak
 02 lis 2010, 19:36
Pani w salonie zapomniała Ci dodać, ze musi wyrobić plan sprzedaży - i każda baja dobra aby upchnąć towar :)

#439069  autor: slawnokia
 02 lis 2010, 19:50
W Erze za to już wszytko wróciło do normy.Rozmowy do Play są naliczane tak samo jak do pozostałych operatorów.

#439082  autor: Rezo
 02 lis 2010, 20:38
slawnokia, a możesz podać szczegóły? Z tego co mi wiadomo, to ceny do Play w Taryfach Rodzinnych Ery to standardowo 59 gr. W promocji Po byku stawki od 29 do 39 gr, ale nie ma wliczonych w abonament minut do Play.
waeren, trzeba przyznać, że ta Pani jest bardzo kreatywna :-D

Jeśli pomogłem kliknij "pomógł" ;)
UnixStorm.org - stabilny hosting WWW

#439088  autor: slawnokia
 02 lis 2010, 20:56
No sorry, ale sprawdzałem tylko cennik dla stałych abonentów:
http://www.era.pl/pl/indywidualni/moje_ ... en_telefon

Faktycznie przy podpisaniu nowej umowy nic się nie zmienia.