PiotrG-dz pisze:Co robić ?
Możesz np. zadzwonić do BOK (w tym przypadku połączenie płatne 1 PLN) i poprosić o uwierzytelnienie zastępcze (konsultant powinien wiedzieć, co zrobić). Jednak jeżeli kartę masz zarejestrowaną na firmę, to przykro mi, ale identyfikacja odbywa się tylko po haśle. Jak już zostaniesz zweryfikowany, Możesz poprosic o zmianę taryfy.
macOS22 pisze:Tak w ogóle, to umowe i oświadczenie o przeniesienie podpisałem 1.10.2010r.
W sprawach związanych z przenoszeniem numerów, bardzo rzadko zdarzają się jakieś błędy, a jak już się zdarzą, są praktycznie od razu usuwane. Mogę cię zapewnić na 99,99% że wszystko będzie ok. Co do komunikatów na stronie, przyznaję, że tam mogą być czasem opóźnienia w informowaniu, ale pamiętaj, że otrzymujesz SMS o stanie przeniesienia na wybrany przez Ciebie numer telefonu lub mail, jeżeli wybrałeś taką opcję.
Reasumując, nie martw się, będziesz miał ten numer w dniu, w którym powinien zostać przeniesiony, w oparciu o sporządzone dokumenty.
metpablo pisze:Wygląda na to, że Play jest jednym z niewielu operatorów komórkowych, którzy takiej usługi swoim klientom nie udostępniają.
Jak już mówiłem, na chwile obecną tego nie ma i z mojej strony temat uważam za zamknięty. Jeżeli udostępnimy tego typu możliwość, z pewnością zostaniecie o tym poinformowani.
banderas pisze:witam
mam taki problem czy faktury korygujące są widziane w play24 ?
powiedziano że nie ma takiej możliwości
W przypadku e - fv, nie ma możliwości wysłania duplikatu papierowego. Otrzymujesz 1 fv na Play24 i masz mozliwość wydrukowania pdf, jeżeli jest Ci on potrzebny.
st.konsultant pisze:A to ciekawe, bo w Erze, jak ktoś ma e-fakturę i chciałby zamówić duplikat w wersji papierowej to nie ma z tym najmniejszego problemu i dostaje go bezpłatnie
No cóż, jak już wyjasnili to playonline i bleckwarrior, w Play mamy inne zasady. Przede wszystkim staramy się
dbać o środowisko, które jest dla nas priorytetem i używać możliwie jak najmniej papieru (szkoda tych wspaniałych drzew). Co do samych duplikatów (tradycyjnych, papierowych fv), jeżeli ktoś ma takie życzenie, to je wystawiamy i również są bezpłatne.
TomekO pisze:Korekta FV przyszła do mnie papierowa mimo że mam e-fakturę.
Zgodnie z prawem, korekta fv nie może być wysłana w formie elektronicznej. Mimo, że masz e-fv, to korektę zawsze otrzymasz w formie papierowej.
aizo pisze:playonline, mógł byś zerknąć na PW
Moi drodzy, mówił już o tym playonline, ale ja jeszcze powtórzę.
Jedynymi przedstawicielami sieci Play na forum są TYLKO I WYŁĄCZNIE PLAY4YOU1 I PLAY4YOU2. Wysyłanie poufnych danych (takich jak hasła abonenckie) do osób postronnych, może narazić was nawet na poważne konsekwencje finansowe. Proszę was w związku z tym o to, abyście CHRONILI swoje dane i nie ujawniali ich nikomu. Nawet ja was proszę, abyście podawali mi NUMER zgłoszenia, jakie utworzyliście, a nie hasła abonenckie. Pamiętajcie, że Telepolis to nie jest
OFICJALNY kanał kontaktu z siecią Play (mój podpis "stopka" na dole). Jeżeli prosze was już o "pw", to wysyłajcie mi szerszy opis sprawy i przede wszystkim
NUMER zgłoszenia które utworzyliście (jeżeli już wyślecie hasło, to trudno, ale nie odpowiadam za zabezpieczenie danych na tym serwerze). Czasami proszę was o podanie numeru telefonu, ale sam numer bez żadnych danych nie jest w stanie wyrządzić jakiś "krzywd".
Proszę was dlatego raz jeszcze,
UWAŻAJCIE NA SWOJE DANE!!!!
Apel do osób, które otrzymały dane abonentów, przesłane przez nich samych na wasze pw. Usuńcie je proszę i poinforujcie te osoby, że nie macie mozliwości weryfikacji ich sprawy. Z góry wam bardzo za to dziękuję.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.