• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #438012  autor: aizo
 28 paź 2010, 14:28
Minuty wykorzystane w ramach pakietu Tanie rozmowy międzynarodowe z Play
Aktywując pakiet na rozmowy międzynarodowe możesz dzwonić do strefy Euro oraz strefy 1 za jedyne 50gr/min. Pakiet 20 minut kosztuje jedyne 10zł brutto.
U mnie dziś się pojawiło.

Połączenie nie może być zrealizowane.

#438014  autor: KamaZ
 28 paź 2010, 14:32
Właśnie miałem zakładać temat, ale byłeś szybszy 8)

Fajna sprawa brakowało tego w Play. Czyli jak na razie nie potrzebuje Heyah. Jeszcze musimy zaczekać na regulamin i zobaczyć "od kuchni" jak dokładnie sprawa wygląda z tym pakietem.

#438015  autor: Sig
 28 paź 2010, 14:36
Jak rozumiem na stacjonarne i komórki?

#438017  autor: KamaZ
 28 paź 2010, 14:40
Sig pisze:Jak rozumiem na stacjonarne i komórki?
Zapewne tak.

Rzeczą, która mnie cieszy jest możliwość wykorzystania minut do strefy 1 (m. in. Ukrainy).

#438048  autor: Abcn
 28 paź 2010, 17:01
aizo, DZięki
KamaZ pisze:Fajna sprawa brakowało tego w Play.
Jeszcze musimy zaczekać na regulamin i zobaczyć "od kuchni" jak dokładnie sprawa wygląda z tym pakietem.
właśnie , gdy ktoś zdobędzie doświadczalnie jakieś dane, zachęcam do podzielenia się
- ja dopiero na Święta.
Ostatnio zmieniony 28 paź 2010, 17:06 przez Abcn, łącznie zmieniany 1 raz.

pozdrawiam
A

#438050  autor: ms93
 28 paź 2010, 17:04
Jak na razie, to widze jeden problem z tym pakietem - mozna aktywowac tylko jeden, wiec jesli bedziemy chcieli dzwonic wiecej niz 20 minut, to:
a) bedzie trzeba na granicy pakietu za czesc polaczenia zaplacic normalnie i dopiero aktywowac kolejny
b) czekac do konca waznosci (30 dni), bo system nie pozwoli na wczesniejsza aktywacje
Nie wiem, ktore jest prawdziwe, ale oba sa problematyczne ;)

#438144  autor: qper
 29 paź 2010, 09:32
ms93 pisze:Jak na razie, to widze jeden problem z tym pakietem - mozna aktywowac tylko jeden, wiec jesli bedziemy chcieli dzwonic wiecej niz 20 minut, to:
a) bedzie trzeba na granicy pakietu za czesc polaczenia zaplacic normalnie i dopiero aktywowac kolejny
b) czekac do konca waznosci (30 dni), bo system nie pozwoli na wczesniejsza aktywacje
Nie wiem, ktore jest prawdziwe, ale oba sa problematyczne ;)

Raczej opcja b) czyli czekasz 30 dni i potem możesz włączyć kolejny :)
Jak z innymi pakietami.

PS. Z play24 z głównej strony zniknęła informacja ile pozostało minut w tym pakiecie, więc jak masz wykupiony ten pakiet to chyba nawet nie masz możliwości sprawdzić ile minut zostało...

#438522  autor: bleckwarrior
 31 paź 2010, 09:10
qper pisze: Raczej opcja b) czyli czekasz 30 dni i potem możesz włączyć kolejny :)
Jak z innymi pakietami.
...
pakiet jest jednorazowy, więc nie uruchomisz go więcej razy jak na razie niestety

ponieważ całe życie się uczę, moje zdanie z dzisiaj w danym temacie,niekoniecznie musi być takie samo, jak wczoraj -a jutro takie samo jak dziś.

#438531  autor: DanielR
 31 paź 2010, 10:14
bleckwarrior pisze:pakiet jest jednorazowy, więc nie uruchomisz go więcej razy jak na razie niestety
Pakiet kwotowy 15 zł za 10 zł też jest podobno "jednorazowy", a można go aktywować kilka razy, zmieniając profil.
Może i z tym pakietem jest podobnie. Jakaś luka...?
Ostatnio zmieniony 31 paź 2010, 10:18 przez DanielR, łącznie zmieniany 1 raz.

#438532  autor: PLAY
 31 paź 2010, 10:16
Zawsze coś, taki pakiet minut. Święta się zbliżają, do rodziny zagranicę wypada zadzwonić.
W Heyah kosztuje minuta 44 gr, czyli 6 gr mniej.
Jeszcze taniej wyjdzie, wdzwaniając sie przez specjalny numer stacjonarny 022 201 4950 więc po wykupieniu pakietu 5zł/100 minut na Play i Stacjonarne minuta np: do USA wyniesie was zaledwie 5 groszy.

[center]» Darmowy Starter Play Fresh «[/center]

#445606  autor: Abcn
 08 gru 2010, 09:31
Kto ma doświadczenia z użytkowania ?
W komentarzach ptaszynA 64i66 mowa o tym że rozłączało po 1 minucie ??

wczoraj o 19ej właczyłem ten eksperymentalny pakiet przez www.play24 ,
(niech wiedzą w playu że jest zainteresowanie)
po północy był jeszcze w trakcie włączania , dziś rano aktywny.
O dziwo , przedłużyło mi o 1 dzień :-D ważność środków promocyjnych.

[ Dodano:2010-11-05, 21:35 ]
jojo pisze:
bleckwarrior pisze:pakiet jest jednorazowy, więc nie uruchomisz go więcej razy jak na razie niestety
Pakiet kwotowy 15 zł za 10 zł też jest podobno "jednorazowy", a można go aktywować kilka razy, zmieniając profil. Może i z tym pakietem jest podobnie. Jakaś luka...?

Jednorazowy, i minuty ważne tylko do końca stycznia , jak wynika z > 'regulaminu' na blogplay.pl
To ma być jakaś sonda próbna? Gdyby pakiet był odnawialny byłoby to bardziej pożądane.
niby można uruchamiać na coraz to nowych starterach pF , obecnie nawet darmowe są ,
(może żonglując profilami?) ale warunek 8c mnie irytuje :smt013
§ 8c : posiadać i utrzymać na koncie kwotę umożliwiającą wykonywanie połączeń międzynarodowych (min 3 PLN).
taka kula u nogi/na koncie podstawoym , a nuz ktos sie potknie... a jesli juz - to dlaczego 3 a nie 2(cena 1 min)? albo 5 ?? :shock: taktowanie nie jest chyba minutowe ?
Aktywując pakiet na rozmowy międzynarodowe możesz dzwonić do strefy Euro oraz strefy 1 za jedyne 50gr/min. Pakiet 20 minut kosztuje jedyne 10zł brutto.
Play jak Ryanair - 'jedynie' 50gr , 10zł brutto , jedynie jak się wstrzelisz w ostatniej minucie, jak utrzymasz 3 zlote ... miejmy nadzieje ze wysonduja, wysonduja, i polepszą choć odnawialność. (a smsy?)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
PLAY pisze:Zawsze coś, taki pakiet minut. Święta się zbliżają, do rodziny zagranicę wypada zadzwonić.
W Heyah kosztuje minuta 44 gr, czyli 6 gr mniej.
Jeszcze taniej wyjdzie, wdzwaniając sie przez specjalny numer stacjonarny 022 201 4950 więc po wykupieniu pakietu 5zł/100 minut na Play i Stacjonarne minuta np. do USA wyniesie was zaledwie 5 groszy.
59gr w nowej Heyah do UE, USA i Ca. - 44 było w starej , jest w H Mix .
CZy przez ten nr stacjon callDiscount można dzwonić z komórek ?
a przez voip , ile kosztuje połaczenie z tel. komórkowymi ?
> tu komentarze z blogPLay i komentarze do wiadomosci na tlpl

pozdrawiam
A

#445609  autor: KamaZ
 08 gru 2010, 09:58
Abcn pisze:Kto ma doświadczenia z użytkowania ?
W komentarzach ptaszynA 64i66 mowa o tym że rozłączało po 1 minucie ??
Nic nie rozłącza, wszystko jest w najlepszym porządku. Pakiet jest rozliczany co do sekundy.
Pakiet już dawno wygadałem i przydałoby się wprowadzić go na stałe i możliwość aktywowaniu w miesiącu np. 3.

Wprowadzenie stawki 50gr/min do cennika bez pakietu nawet bez sekundowej taryfikacji byłoby świetną opcją.