• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #438079  autor: Checiu
 28 paź 2010, 20:04
Witam, mam pytanie odnośnie telefonu Sony Ericsson W100i Spiro
Chodzi o to czy gdy włożę do niego kartę np. 4GB (bo taką miałbym zamiar włożyć), to czy telefon będzie chodził płynnie? Bo bez karty wlecze się jak mucha w smole, nie wiem czy to przez jego 5MB pamięci wewnętrznej czy po prostu taki jest. I nie wiem czy opłaca mi się do niego kupować taką kartę, czy po prostu go sprzedać. Telefon nabyłem niedawno w salonie Orange i ogólnie podoba mi się, jest ładny i zgrabny - głównie telefon potrzebuję do dzwonienia i sms'owania, ale trochę muzyczki też się na nim przydaje ^^ ale nie jestem pewien czy taki 'zabieg' coś pomoże czy tylko wywalę kasę w błoto.
Proszę o odpowiedź, najlepiej popartej praktyką :)

PeeS.
Szukałem ale nie znalazłem interesującego mnie tematu.

Pozdrawiam

[ Dodano: 2010-10-29, 15:02 ]
To pomoże ktoś ?

#439488  autor: skocky d
 04 lis 2010, 23:14
Z tego co czytałem najwieksza bez ucinki wejdzie karta 16gb sam oczekuje na ten tel i no wiesz lektura przedewszytkim narazie ;p
Pozdrówko :)