Od jakiegoś czasu dostaję powiadomienia o treści "jestes poza strefa taniego internetu. nie korzystasz z pakietu play online...." itd.
Nie muszę chyba mówić jakie to jest denerwujące jeśli na trasie do pracy i z pracy mijam 10 nadajników plusa i musze skasować 10 takich komunikatów zanim mogę użyć telefonu!!! Zgłosiłem problem do BOK z zastrzeżeniem że nie chce blokować transferu danych po nadajnikach plusa gdyż chcę swobodnie korzystać z Internetu w telefonie wszędzie. Mam pakiet Internet w telefonie, mało tego, wiem dobrze kiedy jestem w zasięgu Plusa a kiedy Waszym a tu taki spam. Jest to absurdalne i ogromnie irytujące. Nie wyobrażam sobie teraz wyjazdu nad morze (mieszkam na południu Polski) i kasowanie 200 smsów po dotarciu do celu.
Otrzymałem równie absurdalną odpowiedź z BOKu jak sama usługa, pozwolę sobie zacytować:
„Szanowny Panie,
dziękuję za zgłoszenie, które wpłynęło za pośrednictwem strony internetowej 13 października 2010 roku.
Uprzejmie informuję, iż komunikaty generowane są systemowo i automatycznie w związku z czym nie ma możliwości wyłączenia tego typu informacji.
W razie jakichkolwiek pytań zapraszamy do kontaktu z naszą Obsługą Klienta pod numerem telefonu *500 lub 790500500, za pomocą strony internetowej, e-mailem.
W celu zapewnienia jak najwyższej jakości obsługi zapraszam do wypełnienia ankiety znajdującej się pod adresem
http://4p.info.pl/ocen_obsluge4.pg. Wyrażona w ankiecie opinia pozwoli nam jeszcze lepiej dostosować się do Państwa oczekiwań. Dziękuję za poświęcony czas.
Z poważaniem
Robert S*****
konsultant back office ds. obsługi klienta”
Jak to wyłączyć???????? Jeśli sie nie da to chyba wróce z numerem skąd przyszedłem bo to uciążliwe niesamowicie jest