INTRO pisze:1. Czy po przeniesieniu numeru, osoby dzwoniące do mnie będą płaciły tak jak do tej pory, czyli tak jakby dzwoniły na stacjonarny?
płacą jak za połączenie ze stacjonarnym
INTRO pisze:2. Czy w usłudze Orange Strefa będzie wyświtlany numer osoby dzwoniącej do mnie?
tak
INTRO pisze:3. Jak jest rozliczny pakiet 60 minut w abonamencie? Czy jest to naliczanie sekundowe?
niestety nie - naliczanie jest co minutę
INTRO pisze:4. Jaka jest opłata aktywacyjna? 20zł? bo gdzieś wyczytałem, że 300zł, ale to chyba dotyczy umowy bezterminowej.
300 zł za aktywację to normalna cena, natomiast teraz jest promocja i podpisując umowę na 24 miesiące płacisz 20 zł, a na 36 miesięcy płacisz 1 zł
INTRO pisze:5. Ostatnie pytanie dotyczy waszej opinii na temat tej usługi, czy mieliście jakieś problemy, czy jesteście zadowoleni?
na razie nie miałam żadnych problemów z zasięgiem i połączeniami
INTRO pisze:6 Jak wygląda w praktyce ta strefa 500 metrów, czy faktycznie jest to strefa 500 metrów, czy może tylko jest ograniczona do BTSa na którym aktywuje strefę? Co się stanie jeśli opuszcę wyznaczoną strefę, to wtedy nie będę mógł się nigdzie dodzwonić, ani nikt do mnie nie będzie mógł się dodzwonić?
u mnie ta strefa jest zdecydowanie większa (w erze domowej jest tak samo)