Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
play4you2 pisze:Ech, od tematu chyba nigdy się nie uwolnię. Powtarzam raz jeszcze (już nie wiem który), że nic nie blokowaliśmy. Zmiany w zasadzie nie wiem, ponieważ stale mamy to, co mamy. Ostatnio (o czym mówił i Marcin Gruszka), podpisaliśmy nową mowę z Polkomtelem. To jedyne zmiany.
Tak prawdę mówiąc, to właściwie spodziewałem się od Ciebie takich właśnie odpowiedzi. I w sumie mogłem nie zadawać tych pytań. Na jedno by wyszło.play4you2 pisze:O, to mnie zaskoczyłeś. Pierwszy raz słyszę o Umowie z PTK w ramach roamingu. Z tego co mi wiadomo, mamy Umowę, ale z Plusem. Jeżeli chodzi o PTK, to chyba przeczytaeś gdzieś jakieś plotki.
Być może, nie wykluczam tego. Ja też nie zawsze mam takie informacje. Zresztą, nawet jakby to była prawda, to chyba dovbrze co nie? W końcu dążymy do perfekcjijojo pisze:Może jakaś mała rekonfiguracja sieci w tym rejonie...?
No cóż, bo innej nie ma. Wiem, że i tak macie własne zdanie na ten temat, ale mimo moich zapewnień, i tak mi nie uwierzycie, że jest jak mówię. Ok, ja nie mam nic przeciwko temu. W końcu każdy ma prawo mieć własne zdanie i pogląd.jojo pisze:Tak prawdę mówiąc, to właściwie spodziewałem się od Ciebie takich właśnie odpowiedzi.
w koncu, caly czas, na okragloplay4you2 pisze:W końcu dążymy do perfekcji.
play4you2 pisze:Wiesz, z tego co mi wiadomo, powinno być już z tym ok. Zrób indywidualne zgłoszenie w tej sprawie i daj mi jakieś info, jak Ci coś odpowiedzą.Andrzej24 pisze:Moje pytanie. Kiedy naprawicie kod *107#
Pzdr.
dziekuje za odpowiedz nic nie wnoszaca do tematu - na przyszlosc prosze sie powstrzymacagaak pisze:A co mamy konkretować? Dostaniesz do abo, stan darmowy na zawsze, bo przejdziesz z karty na abo, Zwykła oferta, bo nie masz zastrzeżone aby nie dostawać spamu...
Zadzwoń do Bok-u jak Ci napisali to się dowiesz. Tutaj też mało kto słyszał o tej ofereciejahu_2006 pisze:Oświeć mnie bo ja nie znam takiej oferty żeby umowa była na rok i stan darmowy za darmo !!!aizo pisze:jahu_2006, zadzwoń to się dowiesz;
Nie mi napisali tylko koledze kerim36. I to on się pytał a ja tu piszę z czystej ciekawości bo nie znam takiej oferty o której mu piszą.aizo pisze:Zadzwoń do Bok-u jak Ci napisali to się dowiesz. Tutaj też mało kto słyszał o tej oferecie
Generalnie nie wiem za bardzo, co chciałbyś reklamować z tytułu niezgodności. Usługi Telekomunikacyjne reklamuje się z tytułu Prawa Telekomunikacyjnego, ale ok. Masz prawo do własnego wyboru.play4you2 pisze:No tak, widzę, że po owocnym weekendzie, jak zwykle mnie nie zawiedliście i są pytania. Ok, więc biorę się do odpowiedzi.
Pajuch pisze:połączenie trwało 4dni było ok teraz notorycznie rozłącza, nic starter jak znajdę paragon ląduje u sprzedawcy na niezgodność towaru z umowa
Zgodnie z art. 4 ust. 1 ustawy sprzedawca odpowiada wobec kupującego, jeżeli towar konsumpcyjny w chwili jego wydania jest niezgodny z umową, a w przypadku stwierdzenia tej niezgodności przed upływem sześciu miesięcy od wydania towaru domniemywa się, że istniała ona już w chwili wydania. Przez niezgodność towaru konsumpcyjnego z umową należy rozumieć sytuację, w której sprzedany towar nie nadaje się do celu do jakiego tego rodzaju towar jest zwykle używany oraz [b]gdy jego właściwości nie odpowiadają właściwościom cechującym towar tego rodzaju. Ponadto towar może być uznany za niezgodny z umową, gdy nie odpowiada oczekiwaniom dotyczącym towaru tego rodzaju, opartym na składanych publicznie zapewnieniach sprzedawcy[/b], producenta lub jego przedstawiciela (np. właściwości wskazane w oznakowaniu czy zapewnienia składane w reklamach).
Gdy kupujemy jakikolwiek towar, dochodzi do zawarcia umowy między sprzedającym a kupującym. Z oczywistych względów, w większości przypadków taka umowa nie zostaje spisana, nie znaczy to jednak, że nie ma ona miejsca. Po dokonaniu zakupu otrzymujemy paragon, który jest dowodem poświadczającym zawarcie takiej umowy
Dziękuję za zamieszczenie przepisów Ustawy, które są mi doskonale znane, ale... Ok, pozwolisz, że jednak coś Ci wytłumaczę.Pajuch pisze:proste starter 19 zl nowy nie było transferu 1Gb i tyle. To po co mam reklamować coś czego nie było? Taniej i prościej zwrócić.