• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #436390  autor: agaak
 19 paź 2010, 15:11
Witajcie, mam
era domowa - wypowiedzenie - status w iBOA "kontrakt w trakcie zawieszania" - dostałam pismo że mam zostać itd...
era abonament - przenoszę numer - w iBOA ani wpisu o tym - nie dostałam pisma że mam zostać...

W abonamencie nie ma żadnej wzmianki w iBOA?? Tylko oddają numer z końcem okresu??
Nowy operator potwierdził mi już datę przenosin, chodzi mi o status w iBOA ery.

#436396  autor: Soulfly
 19 paź 2010, 15:21
Numer Ery domowej jest powiazany z komorkowym zawsze-jesli przenosisz numer automatycznie zrywas tez umowe na stacjonany.Zeby temu zapobiec idz do salonu wlasnego zeby podpisac umowe na kontrakt zawieszony ktory powiaza Ci ze stacjonarnym a za zawieszony nic nie bedziesz placila

Prawda jest jak d@@a-każdy ma swoją

#436401  autor: agaak
 19 paź 2010, 15:37
NIE!!!!
stacjonarny + zawieszony komórkowy - jest wypowiedziany, mam pismo w tej sprawie
chodzi mi o status tego w iBOA "kontrakt w trakcie zawieszania"

i mam OSOBNY zwykły komórkowy co przenoszę i tu nie mam żadnej wzmianki że wypowiedzenie idzie czy przenoszenie - oto pytam, czy w zwykłych komórkowych nic nie ma, zero info? w iBOA

#436481  autor: fiona
 19 paź 2010, 21:36
Wiesz co, inaczej w systemie ery wygląda numer, który „rezygnuje”, a inaczej numer, który „rezygnuje z przeniesieniem”. Na iboa rezygnacja z przeniesieniem może nie być widoczna.

Jeśli masz obawy, czy era uwolni numer w terminie, jaki podał biorca – zadzwoń do boa, dowiesz się w 30 sekund, albo wyślij maila z iboa – odpowiemy do 24 h.