Witam. Kilka miesięcy temu podpisałem umowe na 3 lata z play na abonament 25 zł. Wyjechałem na kilka miesięcy z kraju i nie płaciłem abonamentu od ok. 6 miesiecy. Wszystko ok ładnie zadzownili do mojej matki raz i powiedzieli, że mam zapłacić sama z nimi rozmawiała i godzili się na to, że jak przyjade mam iść do play i nawet rozłożą mi na raty zaległości. Wróciłem a numer nie istnieje mój. Domyślam się, że jest to zerwanie umowy z ich strony mimo, że na maila nigdy nie dostałem informacji o zerwaniu umowy tak jak nic nie pojawiło się w skrzynce w moim mieście ...
Czy jest sens iść i z nimi gadać czy to już sprawa zamknięta i mam tylko czekać na jakąś karę ...? jeżeli tak to jaka kwota tej kary może być ? i co jeżeli nie zapłacę ? nie ukrywam, że czuję się oszukany skoro nie dali mi znać w żaden sposób. Osobiście myślałem,że pójdę do play dokładnie jutro i ustalę termin spłaty zaległego abonamentu i będzie ok.,
Czy jest sens iść i z nimi gadać czy to już sprawa zamknięta i mam tylko czekać na jakąś karę ...? jeżeli tak to jaka kwota tej kary może być ? i co jeżeli nie zapłacę ? nie ukrywam, że czuję się oszukany skoro nie dali mi znać w żaden sposób. Osobiście myślałem,że pójdę do play dokładnie jutro i ustalę termin spłaty zaległego abonamentu i będzie ok.,