Mam pytanie. Na początku września przedłużałem umowę z erą i jedną z opcji dodatkowych jest możliwość skorzystania usługi blueconnect 9 (100MB) za 5 zł w ciągu 60 dni od zawarcia aneksu. Moje pytanie brzmi: jak mogę ją aktywować bo nigdzie tego nie mogę znaleźć? Dzięki
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Najprościej samemu poprzez Ekspresowe Menu wybierając kod *100# i akceptując klawiszem inicjującym połączenie lub poprzez samoobsługowy serwis I-BOA (po zalogowaniu na stronie www.era.pl), ewentualnie w samoobsługowy serwis pod numerem 602 900
pzdr
pzdr
Jam Samuraj, skumaj, honor i duma u nas
To Skor, Mati, Bukarini, K.D.W.A. - StyliSuma
Anno Domini ku anatomii miliardów
Sztuka artu synu, na linii startu tu
To Skor, Mati, Bukarini, K.D.W.A. - StyliSuma
Anno Domini ku anatomii miliardów
Sztuka artu synu, na linii startu tu
tak czyli nie możesz go wyłączyć przez najbliższe 6 miesięcy. ale paczka jest świetna korzystam z niej nawet kiedy wykorzystuje 100mb to nadal sobie śmigam po necie co prawda niektóre strony nie działają ale większość tak. szkoda ze promocja nie dotyczy paczki 300mb.banderas pisze:chyba zobowiązanie na 6 mc płacenia 5 zł a potem będzie go można dezaktywować