• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #433641  autor: radeczko
 05 paź 2010, 09:50
Przy przedłużaniu umowy na Neostradę dostałem tajemniczą telezdrapkę. (brak jakiegokolwiek opisu). Niestety nigdzie nie mogę znaleźć żadnych informacji na temat jej wykorzystania również w internecie. Google milczy w tej sprawie. Jak macie jakieś informacje to proszę piszcie :)
Ostatnio zmieniony 05 paź 2010, 10:36 przez radeczko, łącznie zmieniany 1 raz.

Pozdrawiam Radeczko

#433649  autor: maniek
 05 paź 2010, 10:20
Kiedyś dostałem coś podobnego do multipakietu. Był to kod do wypożyczalni vod.

#433844  autor: radeczko
 06 paź 2010, 08:20
Dzięki, może ktoś wie coś wiecej na ten temat?

Pozdrawiam Radeczko

#435279  autor: ukefake
 13 paź 2010, 21:02
radeczko, a może chodzi o TO?

#435380  autor: radeczko
 14 paź 2010, 12:08
Napisałem do TPSA i dostałem "instrukcję" do Telezdrapki. Ciekawe że na stronie TPSA nie ma takiej - przynajmniej nie wyszukuje się z okna wyszukiwania. Ciekawe że nie ma żadnej instrukcji razem z kodem dołączanym do umowy :)
Dla mnie sprawa jest prosta. Tapsa rozdaje "gadżety" żeby zamydlić oczy klientom w czasie rozmowy o przedłożeniu umowy. Nie jeden skusi się na Pena 4Gb i 50 zł na telezdrpce zamiast poszukać tańszej i lepszej oferty.

Instrukcja telezdrapki :)
http://molski.org/instrukcja.pdf

Pozdrawiam Radeczko

#435786  autor: corner
 16 paź 2010, 19:49
No, sprawa nie była taka prosta, gadżety w Neostradzie miały drugie dno. Podejrzewam, że teraz będą sukcesywnie wycofywane.

#435792  autor: codeinka
 16 paź 2010, 20:38
Wystarczyło włożyć tego pendriva i przeczytać instrukcję, która jest na nim nagrana....
Wszystko jest tam objaśnione....