michalek94 pisze:A nie jest tak ze 100mb a potem ograniczenie predkosci do 16kbs?
Jeśli piszesz o Orange, to nie, nie jest tak

Takie rzeczy tylko w Plusie i to od pakietu 500 MB (15 zł) i nie 16 kb/s tylko 32 kb/s
michalek94 pisze:Co do OFNK masz za doladowanie 6gb za 100 zl plus pakiet zlotowek 110zl do wykorzystania na rozmowy, sms, internet i inne uslugi w tym sms promocyjne
Jeśli to do mnie, to ja doskonale znam ofertę Orange Free Na Kartę

Ale pytasz o abo więc podaje inne rozwiązanie niż Orange, według mnie korzystniejsze niż abo Orange - takie samo abo, większa ilość minut wliczonych w abo (Orange 40, Plus 50), bez limitowy net (to już wyżej pisałem) - to przewaga oferty Plusa

Przewagą abo Orange jest większa wymienność minut na SMS (Orange 1:2, Plus 1:1) oraz możliwość dokupienia pakietu SMS. Poza tym oferta taka sama - bo darmowy pakiet usług w Plusie Cię nie interesuję a i Orange nic specjalnie nie daje ciekawego (1200 minut z jedna osoba co w Plusie możesz mieć 5 numerów bez limitu minut). O pseudo darmowych rozmowach w Orange (intensywnie reklamowanych w TV) nie wspomnę, bo one chyba tylko stały obok darmowych rozmów