yoomen pisze:Witam. Teraz ja mam pytanko do osób znających się na rzeczy. Dost. propozycję zostania w Play, miałem bez tel. firmową 25 i chętnie bym przy niej pozostał lecz już nie mogę bo muszę przejść na wyższą taryfę. (firma 50) W takim razie pomyślałem żeby kupić sobie jakis nowy tel i umowa na dwa lata (Nokia c6). Ofertę dla firm znam 10% upustu dla przedłuyżającyh, a gdybym przedłużał na np. LP69 to wiecie czy są jakieś zniżki itp. ???
Z tego co wiem to wszystkie abonamenty mają rabat jak nie bierzesz telefonu.
Też mam ten abonament co ty i dowiadywałem się w salonie Play, że można mieć taryfy indywidualne np: LP69 teraz kosztuje 59 zł brutto przy umowie na rok, bez telefonu możesz mieć go za 50 % ceny więc wychodzi 30 zł brutto.
Bardziej się opłaca niż taryfa dla firm bez telefonu. Wyjątek jest wtedy gdy dużo dzwonisz na stacjonarne.
Podejrzewam, że z innymi rabatami już nie powalczysz.
[ Dodano: 2010-10-12, 09:40 ]
Andrzej24 pisze:Witam Panie play4you2. Pytam się, gdzie się podziała pakiety Playonline w Play24 poprzez kod *111# w telefonie. Jest tylko jeden 500 MB. Reszta to tylko pakiety taniego internetu. Piszę bo jestem wściekły na to, gdyż włączyłem sobie pakiet 100 MB który okazał się płatny 10 zł. Zawsze do tej pory z tego korzystałem a przy wyborze nowego profilu większość pakietów znikło. To co jest teraz w pakietach internetowych w Play24 poprzez kod *111# to jedno wielkie nieporozumienie. Wszystko wymieszane. Część pakietów pod 2 a część pod 8.
I jeszcze jedna sprawa. Dlaczego nie ma podanej ceny pakietu jak się go włącza. Kiedyś to było. Czyżby Play chciało ukrywać ceny pakietów? żeby mało kto zorientowany zamiast włączyć 100MB za 5 zł włączył 100MB za 10zł? Tak jak mi się to przytrafiło?
Sprawa dotyczy pakietów w PlayFresh
Pisałem już w tej sprawie, ale jak widzisz chyba nic się nie dzieje.
Też jestem podirytowany, że dokonując zmian w systemie zawsze coś zepsują.