becha pisze:Witam,
mam powazny dylemat. Musze wymienic telefon i mam ogromny metlik w głowie.
Nie znam sie specjalnie na telefonizacji, ale chciałbym wybrać dobry telefon, żeby na kolejne 2 lata mi spokojnie wystrczył. Do tej pory zawsze korzystalem z maki NOKIA i zawsze byłem zadowolony. Ostatnio moja uwagę przykuł SonyEricsson, a dokładnie k750i.
Jednak obawiam sie troszke zamieniś sprawdzonej marki NOKIA ma SE. Przeglądałem mnóstwo for dyskusyjnych i spodkalem sie z pozystywnymi wypowiedziami na temat SE k750i, dlatego sie waham. Pozatym spotkałem sie ze słowem SYMBIAN które mi jako totalnemu laikowi w technologi GSM nic nie mówi - oprócz tego że to system operacyjny. Co on daje nie mam pojęcia aczkolwiek to właśnie on przemawiał na korzyść NOKII w wypowiedziach forumiczów. Może ktoś mógłby mi to wyjaśnić dlaczego ?!
Mógłby mi ktoś pomóc w wyborze telefonu ?! Czy SE jest na tyle dobry żeby go wziąć.
A może jest jakis model telefonu NOKIA który mógłby współzawodniczyć z SE K750i.
Prosze o pomoc.
Pozdrawiam.
niegdzie nie napisales do czego telefon jest Ci potrzebny a to by wieleeeeeeee wyjasnilo, ale osobiscie rowniez moglbym ci z czystym sumieniem polecic 6630, ale jezeli nie bedziesz wgrywal nic ponad to co dostaniesz w telefonie od operatora to przmysl wybor jeszcze miedzy 6230i/k750i