amigo007 pisze:Czy jest może w play jakikolwiek pakiet sms?
Sugeruję migrację na jedną z naszych nowych Ofert we Fresh.
pawelpp pisze:P4Y, chciałem jeszcze zapytać czy macie zgłoszone jakieś awarie w lokalizacji Łódź Zarzew?
Hmm, akurat tych miejscowości nie mamy zgłoszonych. Być może robią jakieś konserwacje, ale nic mi na ten temat nie wiadomo.
maniek89 pisze:Pytanie - co po zakonczeniu umowy w Megamix? Automatycznie przechodzi do Fresha, czy na czas nieokreslony?
Nieokreślony
maniek89 pisze:Czy zeby przejsc na fresha musze pisac wypowiedzenie na Komorniki?
Napisac do Komornik i oznaczyć, co dokładnie się chce (rozwiązanie czy przejście na Fresh).
maniek89 pisze:czy wtedy numer po przejsciu na fresh jest dalej numerem zarejestrowanym?
Zależy od Ciebie. Jaqk Chcesz, może być anonimowy i jeszcze raz należy się zarejestrować, jeżeli jednak Chcesz mieć zarejestrowanego, po prostu to zgłoś.
wezysko pisze:mam prośbę - moja mama ma zamiar przejść na longplay29 - i bardzo che telefon z klapką.
Oj, obawiam się raczej, że te konkretne modele to raczej będzie ciężko z nimi. Z tego co widzę, to chyba nawet nie ma ich już w magazynie.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.