Ojojoj, widzę, że macie bardzo duzo pytań

. Ok postaram się tak odpowiedzieć "ogólnie".
Co do telefonów:
Niestety sprawdzałem, ale Samsungi Galaxy są praktycznie wyczyszczone z magazynów. Jak już mówiłem, nie mam za bardzo informacji, na kiedy planowana jest nowa dostawa.
W sprawie Play24:
Generalnie samo Play24 powinno działać. Jednak mogą pojawiać się chwilowe utrudnienia ze względu na ciągłe zmiany, jakie są wprowadzane. Proszę Was o cierpliwość. Nie mam informacji, na kiedy ostatecznie planowane jest zakończenie prac. Póki co, wszystkie wasze "screeny" z kodami błędów przekazuję bezpośrednio do Administratora Play24.
W sprawie zasięgu i blokad roamingu Plusa:
Już wielokrotnie wypowiadałem się na ten temat, że nie mamy żadnych blokad i jest to moja ostateczna wypowiedź.
Ok, myslę że odpowiedziałem "tak ogólnie" na wasze pytania. Jak coś pominąłem, przepraszam. Na PW staram się odpowiadać "sukcesywnie" po kolei. Wybaczcie, że czasami tak długo czekacie. Zapewniam jednak, że odpowiem na każde PW.
weissmann pisze:Play4You, mam pytanie (być może już tu było)
W tej sytuacji, zdjęcie SIM Locka nastąpi jedynie po okazaniu paragonu zakupu telefonu w naszej sieci, w Salonie Play. Nie rekomendujemy innych dowodów zakupu (z komisów, giełd, serwisów itp.). Krótko mówiąc, jeżeli kupujesz telefon na aukcji z blokadą SIM Lock założoną kiedyś przez Play (zresztą to musiałoby być dość dawno) i nie masz dowodu zakupu z
naszego Salonu, wówczas blokada nie zostanie zdjęta.
Pzdr.
Wasz p4y2

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.